The Man from U.N.C.L.E Trailer

Soğuk savaşın ortasında Amerikan Rus işbirliği...

1960'ların çok sevilen dizisi "Kod Adı U.N.C.L.E./The Man from U.N.C.L.E."ın Guy Ritchie tarafından yeniden yapımı olan sinema versiyonunun başrolünde Henry Cavill Napoleon Solo rolünü, Armie Hammer ise İllya Kuryakin rolünü üstleniyorlar.

1960'ların başlarında, soğuk savaşın zirvesinin yaşandığı günlerde geçen "Kod Adı U.N.C.L.E./The Man from U.N.C.L.E." CIA ajanı Solo ile KGB ajanı Kuryakin'e odaklanıyor. Uzun süreli düşmanlığı bir kenara bırakmaya zorlanan ikili gizemli bir uluslararası suç örgütünü durdurmak için ortak bir görev üstlenirler; söz konusu görev nükleer silahlar ile teknolojinin yayılması yüzünden bozulmaya başlayan güç dengesini düzeltmeye yöneliktir. İkilinin elindeki yegane ipucu kaybolmuş bir Alman bilim adamının kızıdır. Kız suç örgütüne girmenin anahtarıdır; ve iki kahramanımız bilim adamını bulup dünya çapında bir felaketi önlemek için zamana karşı yarışmalıdır.

"Kod Adı U.N.C.L.E./The Man from U.N.C.L.E"ın diğer önemli rollerini Alicia Vikander, Elizabeth Debicki, Jared Harris ve Waverly rolündeki Hugh Grant üstleniyor. Senaryoyu Guy Ritchie ve Lionel Wigram kaleme aldı. İkili daha önce de klasikleşmiş dedektif Sherlock Holmes'un iki filminin yeniden yapımında işbirliği yapmışlardı. Hikaye Jeff Kleeman, David Campbell Wilson, Guy Ritchie ve Lionel Wigram'ım imzasını taşıyor olup, "The Man from U.N.C.L.E." adlı televizyon dizisine dayanıyor.

Okuyucu Yorumları