Samsung Gear 2 video inceleme!

Samsung'un yeni akıllı saati Gear 2'yi kolumuza taktık. İşte test raporumuz!

Samsung Gear 2, önceki modele göre çok daha iyi bir akıllı saat olmayı başarıyor. Gerek tasarım gerek kullanım gerekse de yeni ve gelişen özellikleriyle rahatlıkla tercih edilebilecek türden bir akıllı saat. Fitness özellikleriyle de doğru adımlar atan Gear 2; daha kullanışlı bir pil ömrüne sahip olması, yeni kalp ve kızılötesi sensörüyle gelmesi, tasarımıyla gelişmesi, suya karşı dirençli bir yapıya bürünmesi ve daha iyi bildirim sistemi sunmasıyla beğenimizi kazandı.

Her ne kadar Samsung, Gear 2 ile daha fazla Samsung cebiyle kullanım olanağı sunsa da saatin yalnız Samsung ceplerle çalışıyor olması ise bizce kısıtlayıcı. Diğer yandan 799 TL'lik bir fiyat etiketiyle satışa sunulan Gear 2, pahalı duruyor.

Sonuç olarak eğer kolunuzda bahsettiğimiz özelliklerde bir akıllı saat olsun istiyorsanız, Gear 2 hoşunuza gidecek türde bir cihaz olacaktır diye düşünüyoruz. Sosyal medya hesaplarınızdan gelen çağrılara kadar her şeyi kolunuza getiren cihazı, sporla yakından ilgiliyseniz de rahatlıkla beğenebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları