WD My Book Duo Video İnceleme

Veri depolama konusunda profesyonel çözümler sunan WD'nin My Book Duo'sunu teste aldık.

WD My Book Duo, kolay bir kuruluma sahip. Öte yandan yazılım desteğiyle de oldukça kullanışlı olduğu açık. Üzerinde dahili olarak sunulan 2 TB'lık Red Pro disklerle de hem geniş depolama kapasitesi hem de veri transfer performansı sunuyor. İki USB 3.0 bağlantı noktası genişleme için yeterli, fakat Ethernet ve eSATA gibi bağlantılar arayan kullanıcıları karşılamıyor.

Fiyat konusunda ise My Book Duo'nun iki diskle birlikte yedekleme çözümünde yol aldığını düşündüğümüzde karşılığını verdiğini düşünüyoruz, ancak yine de 917 TL'lik fiyat etiketini biraz fazla bulduk. Öte yandan farklı bir hesap yaparsak My Book Duo'nun içinde bulunan her 2 TB'lık Red Pro diskin piyasada 440 TL'den satışta bulunduğunu da düşünürsek, oldukça uygun da görünmüyor değil.

Fakat yine de her bütçeye uygun olmadığı açık. Bunu bir kenara koyacak olursak son tahlilde performans ve kullanım anlamında beklentileri karşıladığını düşündüğümüz My Book Duo, şu sıralar iyi bir yedekleme çözümü arayan kullanıcılar tarafından yakından incelenebilir.

Okuyucu Yorumları