Windows Phone 8.1 video inceleme!

Microsoft, Windows Phone 8.1 güncellemesiyle en çok beklenen yenilikleri getiriyor mu? İnceledik!

Windows Phone 8.1'le beraber Microsoft, kullanıcılarının isteklerini yerine getiriyor. Yeni uyarı merkezi, herkesin istediği yenilikler arasındaydı. Tema konusundaki yenilikler ise gerçekten heyecan verici. Cortana da zaman içinde gelişecek, daha kişisel hale gelecek başarılı bir kişisel yardımcı. Ülkemiz için sunulduğunda severek kullanılacağına eminiz.

İşletim sistemi olarak Windows Phone'un olgunlaştığını, rakip platformlarla işlevler anlamında eşleştiğini söylemek mümkün. Windows Phone'un hala zorlandığı alan ise uygulamalar. Tek mesele, belirli uygulamaları bulmak değil, zira diğer platformlardaki önemli uygulamalar Windows Phone'da zaten var. Ancak uygulamaların Windows Phone sürümleri daha geriden geliyor. Yani Microsoft'un geliştiricileri platforma uzun dönemli bağlamak üzere bir çözüm bulması gerekiyor.

Bu incelememizde Windows Phone 8.1'in en önemli yeniliklerine ışık tutmaya çalıştık. Bahsettiklerimizin dışında daha pek çok göze çarpan yenilik bulunuyor. Eminiz siz de bizim gibi yeni platformu kullandıkça yenilikleri memnuniyetle karşılayacaksınız.

Son olarak tekrar hatırlatalım. Şu an Windows Phone 8.1'i yalnızca geliştirici olarak kaydolarak kullanabiliyorsunuz. Bu işlem ise kulağa geldiğinin aksine oldukça basit. Siz de geliştirici olarak kaydolabilir ve Windows Phone 8.1'in dünyasını keşfe çıkabilirsiniz. Yeni sürümle birlikte daha keyifli bir Windows Phone deneyimi yaşayacağınızdan eminiz. Diğer yandan Final sürümünü denemenin tek yolu ise önümüzdeki haftalarda satışa sunulacak yeni Lumia'lardan birini almaktan geçiyor. Güncellemenin normal yollarla mevcut telefonunuza gelmesini içinse yaz aylarını beklemeniz gerekli.

Okuyucu Yorumları