2022 Katar Dünya Kupası’nda ilk kez kullanılacak 5 önemli teknoloji

2022 Katar Dünya Kupası, sadece futbolla değil, kullanılacak olan 5 yeni ve büyüleyici teknoloji ile de konuşulacak. Bu yazımızda, 2022 Dünya Kupası’nda kullanılacak en önemli 5 yeni teknolojiyi mercek altına aldık.

Katar’da gerçekleşecek 2022 Dünya Kupası, pek çok açıdan devrim niteliğinde olabilir. 21 Kasım’da Katar’da başlayacak olan 2022 Dünya Kupası birçok ilke de ev sahipliği yapacak.

Katar 2022, ilk kez bir Arap ülkesinin Dünya Kupası'na ev sahipliği yapacağı turnuva olacak. Ayrıca, Dünya Kupası ilk kez Avrupa futbol sezonunun ortasında gerçekleşecek. Dünya Kupası'nın sekiz mekanının hepsinin birbirinden bir saat uzaklıkta olması da türünün ilk örneği olan kompakt bir Dünya Kupası olmasını sağlayacak.

Ancak Katar'daki Dünya Kupası özellikle teknolojik yenilikler açısından çok daha fazlasını vaat ediyor.

2022 Dünya Kupası'nda beklenilen yenilikçi değişikliklerin sayısı göz önüne alındığında, taraftar deneyiminde devrim niteliğinde değişiklikler yaşanabilir. 2022 Katar Dünya Kupası boyunca taraftarları, oyuncuları ve muhtemelen herkesi büyüleyecek, Goal.com tarafından en önemli yenilikler olarak öne çıkartılan 5 teknolojik yeniliğe göz atıyoruz.

Forum