Bu Saat Çocuğunuza Her An Ulaşmanızı Sağlayacak: TCL MoveTime MT46 Akıllı Saat İncelemesi

TCL MoveTime MT46 Kutu İçeriği ve Tasarım Detayları

Öncelikle MoveTime MT46, tam çocuklara göre tasarlanmış ufak tatlı bir kutuda geliyor. Kutu içeriği çok dolu olmasa da yine de güzel düşünülmüş. İçinden saatin kendisi dışında, bir ucu USB-A bir ucu microUSB olan bir şarj kablosu ile SIM kart ve şarj yuvasının kapağını açmak için bir aparat çıkıyor. Bunların dışında hızlı başlangıç kılavuzu ve garanti belgesi gibi standart şeyler var.

Şimdi, saatin nasıl kullanıldığına geçmeden önce hızlıca bir tasarıma göz atarsak; MoveTime MT46, çocuğunuzun zevkine göre seçebileceği mavi, pembe ve siyah olmak üzere 3 renk seçeneğiyle geliyor. Gövdesi oldukça kalın ve dayanıklı bir yapıda. Ancak kalınlığına rağmen yetişkin saatlerine kıyasla gayet hafif. Zaten çok ağır olmaması için silikon kayış tercih edilmiş. Kayışları çıkarıp takması da kolay. Bağlantı noktasındaki klipsleri yana kaydırarak hızlıca çıkarabiliyorsunuz. Ayrıca internette kısa bir araştırma sonucu serinin önceki modellerine ait birçok kayış seçeneği bulduk, ancak bunların yeni model ile uyumlu olup olmadığını bilmiyoruz.

Saatte fiziksel olarak kullanılabilir tek düğme sağ tarafındaki güç düğmesi. Bu düğmenin altında hoparlör yer alırken, sol tarafta biraz önce bahsettiğimiz SIM kart ve şarj yuvası bulunuyor. Bu yuvalar ise toz ve sıvı geçirmemesi için silikon bir koruma kapağına sahip. Elbette saatin tek koruması bu değil. MoveTime MT46, IP65 ile derecelendirilmiş durumda. Yani toza ve su sıçramalarına karşı dayanıklı. Dolayısıyla saatle havuza veya denize girilmemesi gerekiyor.

Forum