En iyi Denis Villeneuve filmleri: Dune'un yönetmeninin Rotten puanı yüksek 10 filmi

Denis Villeneuve'ün yönetmenlik koltuğunda oturduğu Dune 2, dünya çapında 704 milyon dolardan fazla hasılat yaptı. Filmin IMDb puanı bir hayli etkileyici: 8.7... Villeneuve daha çok de çok beğenilen filmlere imza atmış bir isim. İşte Rotten puanı en yüksek Denis Villeneuve filmleri

Usta yönetmen Steven Spielberg'e göre Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki'nin gördüğü en parlak bilim kurgu filmlerinden biri. Spielberg bir podcast yayınında Georges Méliès'ten başlayarak Disney, Kubrick, George Lucas, Ray Harryhausen, Fellini, Tim Burton, Wes Anderson, Peter Jackson, James Cameron, Christopher Nolan, Ridley Scott, Guillermo del Toro gibi sinemaya damga vuran isimlerin sıralıyor ve "Liste uzayıp gidiyor ama o kadar da uzun bir liste değil ve ben sizin bu listenin en yeni üyelerinden biri olduğunuza yürekten inanıyorum" diyor.

İşte Rotten eleştirmen puanlarına göre sıralanan en iyi Denis Villeneuve filmleri

1- Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki - Dune: Part Two

Tomatometer puanı: 92%

Gişede büyük başarı elde eden Dune 2, Rotten'a göre listenin ilk sırasında yer alıyor. Film, ailesini yok edenlere karşı intikam savaşı başlatan Paul Atreides'e odaklanıyor. Filmde Ailesini hedef alanlara karşı intikam savaşı başlatan ve bu süreçte, Chani ve Fremen'lerle güçlerini birleştiren Atreides, zor bir seçimle karşı karşıya kalır.

Forum