Fallout'u sevenlerin beğenebileceğini 14 dizi ve film

Dünyanın sevilen video oyunlarından Fallout'a dayanan dizi Amazon Prime Video'da izleyici ile buluştu ve büyük ilgi çekti. Fallout dizisi çok geçmeden ikinci sezon onayını aldı. Peki, Fallout dizisini beğenenler için farklı dizi ve film önerileri neler olabilir? İşte bazı seçenekler...

Oyunun ardından Fallout dizi de büyük ilgi çekmiş görünüyor. Amazon diziyi şöyle tanıtıyor: Tüm zamanların en iyi video oyunlarından birine dayanan Fallout, sahip olunacak neredeyse hiçbir şeyin kalmadığı bir dünyada sahip olanlar ve olmayanların hikayesi. Kıyametten 200 yıl sonra, lüks serpinti sığınaklarının nazik sakinleri, yukarıda onları bekleyen inanılmaz derecede karmaşık, tuhaf ve son derece şiddetli evrene geri dönmek zorunda kalırlar.

Peki, Fallout'u izleyip bitirenlerin için benzer dizi ve film önerileri neler olabilir?

Screen Rant'a göre  Fallout serisi Blade Runner, The Book of Eli (Tanrının kitabı) ve Radioactive Dreams gibi bilimkurgu filmlerinden etkilenmiştir. Kıyamet sonrası filmler Fallout'un 1950'lerin retro estetiğine ilham vermiş durumda. 

Bu nedenle özellikle kıyamet sonrası distopik dünya teması Fallout severlerin ilgisini çekebilir... İşte IMDb ve Screen Rant'a göre Fallout dizisini sevenlerin beğenebileceği dizi ve filmler şöyle:

Forum