Huawei'ye Dönmek İsteyenler İçin Google Problemlerini Çözen Telefon | Huawei nova 12 SE İnceleme

Huawei, EMUI 14 arayüzüne sahip ilk akıllı telefonu nova 12 SE ile Google uygulamalarına ve hizmetlerine erişimi sorun olmaktan çıkarıyor. Peki, Huawei nova 12 SE başka ne gibi yeteneklere sahip? İşte tüm detaylarıyla Huawei nova 12 SE incelemesi!

Huawei akıllı telefonları dendiğinde son dönemde gelen yanıtlar genelde “ama Google yok, ama Android uygulamalarını yüklemek zahmetli,” şeklinde oluyordu belki ancak bugüne kadar Huawei’nin akıllı telefonlarında Andorid uygulamalarının sorunsuz şekilde çalıştığını defalarca kez size anlatmıştık. Artık buna bile gerek kalmayacak gibi, zira Huawei, EMUI 14 arayüzüne sahip ilk akıllı telefonu nova 12 SE ile tüm kafa karışıklıklarını sonlandırıyor.

Şimdi, bildiğiniz gibi 2019’da ABD’nin uyguladığı kısıtlamalar nedeniyle, Huawei akıllı telefonları için kendi işletim sistemini geliştirerek yeni bir ekosistem oluşturmuştu. Bu sayede de kullanıcıların Google uygulamalarına ve hizmetlerine ulaşabilmesini sağladı. Elbette Huawei açısından bunu sağlamak kolay olmadı ve bu zamana kadar kullanıcıların uygulamaları rahatça yükleyebilmesi için birçok yöntem denendi. Ancak bugün elimizde gördüğünüz Huawei nova 12 SE’yle birlikte gelen EMUI 14 arayüzü sayesinde, çetrefilli hiçbir işleme gerek kalmadan çoğu Google hizmetine erişebilmek artık çok kolay.

Forum