Orta Segmentte Bir Alternatif Sunan Telefon Nothing Phone (2a) Nasıl? İnceledik!

Nothing, her birini özenle tasarladığı akıllı telefon serisine ilk kez uygun fiyatlı bir alternatif ekliyor. Nothing Phone (2a), göz alıcı tasarımı, akıcı performansı ve Glyph Arayüzü ile orta segmentte mücadele etmeye hazır. İşte tüm detaylarıyla Nothing Phone (2a) incelemesi!

Londra merkezli Nothing’in merakla beklenen yeni telefonu Nothing Phone (2a), geçtiğimiz ay diğer Avrupa ülkelerinde olduğu gibi ülkemizde de satışa sunuldu, biz de lansmanı yerinde takip ettik ve sonunda Nothing Phone ile tanıştık.

Şirketin yeni tanıttığı Nothing Phone (2a) orta segmente konumlanan bir model ve bunu farklı bir şekilde yapıyor. Fiyatı olarak da diğer telefonları Nothing Phone (1) ve Phone (2) arasında konumlanıyor. Ancak özellik bakımından Nothing Phone (2)’ye göz kırpıyor diyebiliriz. Zira yaklaşık 10 bin lira daha düşük fiyat etiketine rağmen, dikkat çekici bir tasarıma, hızlı bir işlemciye, kaliteli kameralara ve gün boyunca yetecek kadar büyük bir bataryaya sahip. Kısacası, Nothing Phone (2)’nin fiyatı size yüksek geliyorsa, ancak yine de günlük kullanım için güçlü bir cihaz istiyorsanız Nothing Phone (2a)’nın aradığınız cihaz olabileceğini söyleyebiliriz.

Forum