Rotten Tomatoes’ta %100 puan alan, gelmiş geçmiş en iyi 3 film

Popüler sinema sitesi Rotten Tomatoes’ta çok sayıda incelemeye sahip olsa da %100 puandan aşağıya düşmemeyi başaran en iyi filmler...

Son yıllarda karşımıza çıkan filmlerin pek çoğu, nerede o eski efsane filmler dedirtecek kadar sıradan olabiliyor. Yine de bir filmin “iyi” olduğuna nasıl karar verileceği konusunda muhtemelen çoğu kişinin farklı bir fikri vardır. Bazıları kadroları ve sergilenen aktörlük yetenekleri sebebiyle bir filmi “iyi” diye tanımlarken, bazıları ise satış / izlenme sayılarına veya ne kadar kar getirdiğine bakarak bir filmin “iyi” olup olmadığına karar verebilir. İnternet üzerindeki eleştirmenler de filmler için farklı bakış açıları sunabilir.

Yine de çoğu eleştirmen, aldıkları yorumların sayısına ve Rotten Tomatoes’da (RT) ulaşmayı başardıkları %100 puanlarına göre “en iyi” filmler olarak tanımlanabilecek üç film olduğunu düşünüyor. Dediğimiz gibi bu filmlerin ne kadar “iyi” olduğu kişiden kişiye değişecek olsa da, en azından “en iyi eleştirmen yorumu alan” filmler oldukları söylenebilir.

Forum