Rotten Tomatoes'ta %100 puan tam alan üç Netflix dizisi

Netflix'te popüler olan dizilerin dışında izlenebilecek çok başarılı yapımlar da mevcut. Ancak bunları bulmak veya denk gelmek bazen zor olabiliyor. O yüzden sizin için her biri Rotten Tomatoes'tan %100 tam puan alan üç farklı diziye göz atıyoruz...

Netflix, ekran başına kilitleyen çarpıcı suç dizilerinin yanı sıra fantastik belgeselleri, yeni çıkan dizileri ve çok daha fazlası sayesinde eğlenmek için başvurulan ilk platformlardan biri. Ancak son zamanlarda Netflix'in uluslararası dizileri bizi en çok kendine çekenler oldu ve bunlardan üçünü sizlere de önermek istiyoruz. Ayrıca her biri Rotten Tomatoes'da %100'lük mükemmel bir puana sahip.

İzleyecek yeni bir şeyler arıyorsanız, bu üç dizi korku türünden hukuk ve suça kadar geniş bir yelpazede yer alıyor. Dürüst olmak gerekirse, bu gibi gizli cevherleri bulmayı, fazla ilgi gören popüler dizi ve filmlerden daha çok seviyoruz. Eğer siz de bizim gibiyseniz, İtalya'da avukatlık yapan ilk kadınla ilgili bir diziye ve eleştirmenlerce çok beğenilen diğer alternatiflere göz atmalısınız.

Forum