Stephen King'in bayıldığı bağımsız korku filmine övgü yağdı

Stephen King'in "kesinlikle mükemmel" dediği yeni, bağımsız korku filmi Şeytanla Bir Gece (Late Night with the Devil) için eleştirmenlerden olumlu yorumlar var... Filmin Rotten eleştirmen puayı 100 üzerinden 97'ye çıktı... İşte filmin künyesi

Colin ve Cameron Cairnes ikilisi tarafından kaleme alınan bağımsız korku filmi Late Night with the Devil 1977 yılında geçiyor.

Film, gece yarısı canlı yayınlanan bir programın sunucusunun, reytingleri artırmak isterken bilmeden şeytanı izleyicilerin oturma odalarına salmasını konu alıyor. IKSV filmle ilgili "Avustralyalı yönetmen kardeşler Cameron ve Colin Cairnes’in bu yeni filmi, buluntu film korku türüne taze ve şeytani bir soluk getiriyor" yorumunu yapıyor.

Filmin 18 yaş altı izleyici için uygun değil.

ŞEYTANLA BİR GECE FİLMİNİN KONUSU

Filmin konusu ise şöyle: Yıl 31 Ekim 1977. Jack Delroy, uzun zamandır uykusuzluk çekenlere hitap eden talk show'u Gece Kuşları’nı sunmaktadır. Jack'in eşinin trajik ölümünden bir yıl sonra reytingler dibe vurmuştur. Talihini tersine çevirmek isteyen Jack, Amerika'nın oturma odalarına şeytanı salmak üzere olduğundan habersiz, eşi benzeri olmayan bir Cadılar Bayramı programı planlar. Karanlık bilimleri konu alan bu bölümün konukları, bir parapsikolog ve şeytana tapan bir tarikatın toplu intiharından hayatta kalan bir genç kızdır. İki konukla röportaj canlı yayımlanmaktadır. Ancak işler bir süre sonra korkunç şekilde ters gider.

Forum