Stellar Blade Ne Zaman Çıkacak, Konusu Ne, Fiyatı Ne Kadar ve Hangi Platforma Gelecek?

Oyun severlerin heyecanla beklediği Stellar Blade ne zaman çıkacak, konusu ne, fiyatı ne kadar ve hangi platformlara gelecek? İşte Stellar Blade hakkında bilmeniz gerekenler.

2024 yılı PlayStation cephesi için "exclusive" oyun bakımından sessiz geçecek derken gündeme bir anda adeta bomba gibi düşen Stellar Blade, aslında 2021 yılında Project EVE adıyla duyurulmuş ve uzunca bir süredir beklediğimiz yapımlar arasında yer alıyordu. Geçtiğimiz ay demosu yayınlanan Stellar Blade, sonunda artık bu ay, hatta bu hafta itibariyle piyasaya çıkıyor. 26 Nisan'da Türkçe alt yazı desteğiyle birlikte oyun severlerle buluşacak olan Stellar Blade, fazlasıyla ilginç bir yapım olurken ana karakteri EVE ile de oyun severleri bir hayli meşgul edecek gibi duruyor.

Stellar Blade Konusu Nedir?

Stellar Blade, PlayStation 5'in yeni hikâye odaklı aksiyon ve macera oyunu olarak sahneye çıkıyor. İnsanlığın geleceğinin bıçak sırtında olduğu Stellar Blade'de tuhaf ve güçlü yaratıkların saldırısı altında kalan Dünya terk edilmiş ve yıkıma uğrayan insanlıktan geriye kalanlar da dış uzaydaki Koloni'ye kaçmış durumdalar. Koloni'den yola koyulan 7'inci Hava İndirme Mangası üyesi EVE ile de böyle tanışıyoruz. EVE'in görevi gezegenin ıssız kalıntılarına varmak ve Dünya'yı tahrip eden Naytibaları ortadan kaldırarak insanlığı kurtarmak. Ancak takdir edersiniz ki, bu o kadar da kolay bir görev değil. EVE, Naytibalarla birer birer mücadele ederken insan medeniyetinin kalıntılarında geçmişin gizemli parçalarını birleştirdikçe görevinin hiç de basit olmadığını fark ediyor. Hatta neredeyse hiçbir şey göründüğü kadar basit değil...

Stellar Blade Hangi Platformlara Gelecek? Stellar Blade PC'de olacak mı?

Stellar Blade, PlayStation 5'e özel bir oyun. Ancak son dönemde Sony Interactive Entertainment'in diğer oyunlarının PC'ye uyarlandığını gördüğümüz gibi, Stellar Blade'in de önümüzdeki yıllarda PC'ye gelmesini bekleyebiliriz.

Stellar Blade Fiyatı Ne Kadar?

Stellar Blade, şu anda PlayStation Store üzerinden 1999 TL fiyatla ön siparişe açık durumda.

Stellar Blade İncelemesi Ne Zaman Gelir?

Stellar Blade incelemesini de kısa bir süre içinde sizinle paylaşacağız. Ancak o zamana kadar Stellar Blade'in kahramanı güzeller güzeli EVE'in birkaç fotoğrafını ve fragman ile oyun içi görüntüleriyle sizleri baş başa bırakalım.

Forum