Netflix'ten Osmanlı dizisi! Rise of Empires: Ottoman'dan fragman ve fotoğraflar

Netflix, yeni dizisi Rise of Empires: Ottoman'ın afişini, fragmanını paylaştı. Rise of Empires: Ottoman'ın oyuncuları merak konusu. İşte Rise of Empires: Ottoman'ın oyuncuları, konusu, yayın tarihi ve diğer ayrıntılar....

Netflix, bir Osmanlı dizisi ile karşımızda. İstanbul'un fethinin planlanmasıyla başlayan süreç ile başlayacak olan dizi büyük merak uyandırdı. Netflix, merakla beklenen yeni belgesel dizisi Rise of Empires: Ottoman'ın resmi fragmanını ve afişini paylaştı. 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=t3ISUY0l0WQ[/YouTube]

RISE OF EMPIRES: OTTOMAN OYUNCULARI KİMLER?
Başrollerini Tuba Büyüküstün, Cem Yiğit Üzümoğlu, Selim Bayraktar, Birkan Sokullu, Osman Sonant, Tolga Tekin, Ushan Çakır, Damla Sönmez paylaşıyor.

RISE OF EMPIRES NE ZAMAN BAŞLIYOR? İŞTE İLK BÖLÜM YAYIN TARİHİ

Türkiye'deki Netflix kullanıcıları arasında heyecan yaratan Rise of Empires: Ottoman'ın ne zaman yayınlanacağı da merak ediliyor. Netflix'in belgesel dizisi Rise of Empire: Ottoman, 24 Ocak 2020'de tüm dünya ile aynı anda Netflix'te yayınlanacak.

TÜRKÇE ANLATIMINI HALİT ERGENÇ SESLENDİRİYOR

Rise of Empires: Ottoman için Türkçe seçeneği de bulunuyor. Prof. Dr. A. M Celal Şengör ve Dr. Emrah Safa Gürkan danışmanlığında kaleme alınan belgesel dizinin Türkçe anlatımını Halit Ergenç seslendiriyor.

RISE OF EMPIRES: OTTOMAN'IN YÖNETMENİ KİM?

Yapımcılığını Karga Seven ile birlikte STX Entertainment'in üstlendiği yapımın yönetmen koltuğunda ise Emre Şahin oturuyor.

RISE OF EMPIRES: OTTOMAN, KAÇ BÖLÜM OLACAK?

Rise of Empire: Ottoman, 6 bölümden oluşuyor.

RISE OF EMPIRES: OTTOMAN KONUSU NE?

Tarihe damgasını vuran padişahlardan Fatih Sultan Mehmet'in yükselişini konu alan Rise of Empires: Ottoman, İstanbul'un fethini anlatırken, dönemin Osmanlı İmparatorluğu'nu farklı bir açıdan ele alıyor.

Netflix'in yeni dizisi: Rise of Empires: Ottoman

Sonraki Haber

Forum