2023 model Mercedes-Benz GLC SUV, karlar içinde ve kamuflajlı şekilde göründü

Mercedes’in sevilen SUN serisi GLC’nin yeni modeli ilk kez bu kadar net göründü. Araç her ne kadar kamuflajlı olarak görülebilse de, yeni kare yeni GLC hakkında çok sayıda ipucu veriyor...

Mercedes-Benz’in GLC-Class SUV’larının yeni neslinin eli kulağında. Mercedes şimdiden yeni SUV’unun bazı test görüntülerini paylaşmaya başladı. Yıl sonuna kadar tüm detayları öğrenmemiz mümkün olmayacak belki, ancak sızan bilgiler çok ilginç bir hedefe işaret ediyor.  

2023 GLC, W206 C-Class sedanlarla aynı yeni MRA II platformunu kullanacak. Tam boyutu bilnimiyor olsa da, bir önceki modelden daha uzun olacağı, sunduğu seçenekler yelpazesinin ise daha geniş olacağı thmin ediliyor.

GLC'nin motoru C-class araçlarda kullanılan 2.0 litrelik turboşarjlı motorlarla aynı olacak ve içinde aynı şekilde 48 voltluk hibrid elektrikli motor sistemi yer alacak. Motor 255 beygir gücü üretiyor.

 Yeni motorların ötesinde, GLC'nin güncellenmiş platformu pek çok yeni teknoloji içeriyor. C-Serisi gibi arka tekerleklerle de yön verilebilecek. GLC'nin gösterge paneli ve genel iç tasarımı Temelde C-Serisi ile aynı görünüyor ve Mercedes, en yeni MBUX bilgi-eğlence yazılımını çalıştıran 12,3 inçlik bir dijital gösterge grubu ve 11,9 inçlik merkezi dokunmatik ekranla standart olarak geleceğini açıkladı.

Off-road'u kolaylaştırmak için bir "şeffaf kaput" modu var ve artırılmış gerçeklik navigasyonu mevcut olacak. Mercedes ayrıca GLC'nin sürücü yardım özelliklerinin çok daha iyi olacağını söylüyor; örneğin aktif direksiyon yardımı artık saatte 208 kilometre hıza kadar çalışıyor olacak.

Sonraki Haber

Forum