4 süper Android cebi, bir konseptte birleşti!

Sony Xperia Z, LG Optimus, HTC One ve Galaxy S4 bir araya gelirse ortaya nasıl bir telefon çıkar?

Optimus One Xperia Galaxy, üst düzey Android'li ceplerin sadece tasarımlarını değil donanımlarını da bir araya getiriyor.

ConceptPhones.com'da ürettiği birkaç olağanüstü konsept tasarımıyla tanınan tasarımcı Bob Freking'in son oluşturduğu konseptin ön yüzü, HTC One ve Galaxy S4'ten ilham alıyor. Cihazın üst tarafındaki hoparlör çubuğu, HTC telefonlarının tasarımını kopya çekerken cihazın arka yüzü LG Optimus One ve Optimus G'ye benziyor. Cihazın Xperia Z'den aldığı özellik ise su ve toz geçirmez olması. Optimus One Xperia Galaxy'nin gövdesi ise alüminyum ve cam maddelerinden meydana geliyor.

Freking'in konsepti, sadece tasarımla kısıtlı değil ve cihazın iç bileşenleri hakkında da bilgiler veriyor. Samsung Exynos Octa işlemciye sahip cihaz, Galaxy S4 ile aynı işlemciye sahip. Cihazın 5 inçlik ekranı, SuperLCD3 teknolojisini kullanıyor ve Full HD çözünürlük sunuyor. Cihazın 13 megapiksellik bir kamerası var, ancak Freking bu kamerayı One'daki gibi "ultrapixel" olarak adlandırıyor. 3.140mAh kapasiteli güçlü bir pil kullanan telefon, Android'in 4.2 sürümüyle çalışıyor.

Sonraki Haber

Forum