Bu 7 uygulamayla planlarınızı unutmayın!

Yapacaklarınız, planlarınız, doğum günleri ve fazlası... Bu 7 uygulama, unutma sorununuzu çözecek!

Kafanızda planladıklarınızı, yapacaklarınızı sıkça unutuyorsanız, organize çalışmanız zor olabilir. Yapılacaklar listesi hazırlamanıza rağmen listeyi nereye sakladığınızı unutuyorsanız, yardıma ihtiyacınız var demektir. Bu durumda aşağıda size önereceğimiz uygulamalarla işe başlayabilirsiniz.

Evernote (Android, iOS, Web)

Bu tanınmış uygulama, notlarınızı, resimleri, yazıları ve her şeyi saklamanıza, daha sonra tüm sakladıklarınızın içerisinde arama yapmanıza izin veriyor. Evernote'un hatırlatıcıları ve notları not listenizin üzerine sabitleyebilme işlevi, önemli işlerinizi hatırlamanızda size yardımcı olacak. Kutucuklu yapılacaklar listesi de unutkanlığınıza çare olabilir.

Instapaper (Android, iOS, Web)

Yoğun olduğunuz bir sırada ilginizi çeken bir yazıya rastladınız, ancak zamanınız olduğunda yazıya geri dönüp onu okumayı unuttunuz mu? Instapaper, dilediğiniz yazıları kaydetmenize olanak tanıyor ve hatta onları çevrimdışı okumak üzere indirmenize izin veriyor.

Instapaper, belirli cümleleri vurgulamanıza izin vererek makalelerin önemli kısımlarını bulmanızı da kolaylaştırıyor.

DataVault, Remember the Milk ve CleverCards

DataVault (Android ve iOS, 9,99 dolar)

Farklı sembollerden, harflerden ve rakamlardan oluşan parolalarınızı hatırlamanız zor olabilir. DataVault ise tüm parolalarınızı tek bir uygulamada güvenli olarak saklamanıza izin veriyor.

Remember the Milk (Android, iOS, Web)

Bu ücretsiz "görev yöneticisi", yapılacaklar listesi tutma işini çok kolay bir hale getiriyor. Görevleri tamamladıkça onları işaretlemenin yanında, önceliklere ayırma işlevine de sahipsiniz.

CleverCards (Android ve iOS)

CleverCards, Facebook profilinizle eşitleniyor ve arkadaşlarınızın doğum günü yaklaştığında size haber veriyor. Dahası CleverCards, doğum günü mesajlarını bir adım öteye taşıyor ve Facebook fotoğraflarından özel doğum günü kartları oluşturabiliyor. Bu kartları isterseniz yazdırıp, posta yoluyla gönderebiliyor veya e-postayla yollayabiliyorsunuz.

Do It (Tomorrow) ve Countdown+ Event Reminders

Do It (Tomorrow) (Android, iOS)

İşlerinizi yarına bırakmayı seviyorsanız, sizin için tasarlanan bir uygulama var. Do It (Tomorrow), sıraladığınız görevlerin önemsiz olanlarını sonraki güne ertelemenize izin veriyor.

Countdown+ Event Reminders Lite (Android, iOS)

Her gün onlarca detayla uğraşırken bazen önemli olayları unutabilirsiniz. Bu uygulama ise önemli şeyleri sizin için takip ediyor ve yaklaşan doğum günlerini, yıl dönümlerini, partileri ve hatırlamanız gereken diğer şeyleri bir geri sayım sayacıyla hatırlamanızı sağlıyor.

Sonraki Haber

Forum