Akıllı ceplere özel aksesuarlar

Logitech, akıllı cepler için tanıttığı yeni aksesuarlarıyla şıklığı ve fonksiyonelliği bir arada sun

Logitech, akıllı telefonların fonksiyonelliğini geliştirmek ve kişisel ihtiyaçlara göre kullanımını kolaylaştırmak için tasarladığı yeni mobil aksesuarlarını Türkiye'de piyasaya sunuyor. Logitech case+, +tilt, +energy, +wallet, +drive, +trip adını taşıyan Logitech ürünleri, şık tasarımları ve özellikleriyle mobil hayatınızı kolaylaştırıyor. Peki, nedir bu aksesuarlar. Şimdi daha yakından tanıyalım...

case+

Case+ sisteminin temelini oluşturan Logitech case+, zarif hatları, yumuşak kaplaması, metal ve modern renkleriyle, iPhone 5 ve iPhone 5S'e şıklık ve işlevsellik katıyor. Case+ ile telefonunuza stand, manyetik panel, pil desteği ve kolay takılan araba bağlantısı dahil ihtiyaç duyduğunuz özellikleri ekleyebilirsiniz.

case+tilt

Logitech +tilt, yumuşak dokusu, modern renkleri ile dikkat çekiyor. +tilt'in manyetik özelliği ile akıllı telefonunuz buzdolabından dosya dolabına kadar tüm  metal yüzeylere kolayca yapışır. Logitech +tilt'in kenarlarını birleştirerek şık bir stand olarak da kullanabilir, böylece video ya da filmleri kolayca izleyebilirsiniz.  

case+energy

Logitech +energy, iPhone 5 veya iPhone 5S'in gücünü katlıyor. Şık tasarımıyla akıllı telefonunuzu tamamlayan case+ koruma kılıfına kolayca takılıp çıkarılabilen +energy, harici pil modülü 2300 mAh gücü ile telefonunuzu şarj ederek enerjisini iki katına çıkarıyor.    

+wallet, +drive ve +trip

+wallet

Logitech +wallet, case+'nızı ince ve şık bir cüzdana çevirerek telefonunuz, kartlarınız ve paralarınızı tek bir cüzdan içinde birleştiriyor.

+drive

Logitech +drive, tek dokunuşla aracınıza monte edebileceğiniz  bir aksesuar. Tek bir hareket ile arabanızın ön camına veya ön paneline kolayca yapışan +drive, akıllı telefonunuzdan yol tarifi alırken ya da yolda eğlenceli zaman geçirirken dikkatinizi dağıtmadan güvenli bir şekilde seyahat etmenize yardımcı oluyor.  

+trip

Logitech  +trip, araba kullanırken veya telefonunuzdan navigasyonu takip ederken güvenli bir şekilde yolculuk yapabilmenize olanak sağlıyor. Havalandırma peteğine tek bir dokunuşla yerleştirebileceğiniz  +trip'in manyetik yüzeyine telefonunuzu yatay ya da dikey olarak sabitleyebilir, bu sayede telefonunuzu eller serbest pozisyonunda kullanabilir,  güvenli bir şekilde yolculuk edebilirsiniz.

Sonraki Haber

Forum