Andy Rubin'in Telefonu Android ile Çalışacak!

Android'in kurucu ortağı Andy Rubin'in merak uyandıran telefonunu hangi mobil işletim sistemini kullanacağı ortaya çıktı!

Android'in kurucularından Andy Rubin, yeni şirketi Essential çatısı altında geliştirdiği telefonunu geçtiğimiz günlerde ucundan bizlere göstermişti. Telefonun hangi işletim sistemiyle çalıştığından emin değildik, ancak şimdi Android'le çalışacağı kesinleşti.

Bu bilgi Andy Rubin'den değil, uzun bir süre Google'ın CEO'luğunu yapan, şu an Alphabet'in kurul başkanı olan Eric Schmidt'ten geldi. Telefonun ince bir çereveye sahip olduğunu biliyorduk; Schmidt'in paylaştığı şu tweet sayesinde Android ile çalışacağını da öğrenmiş olduk.

Schmidt, tweet'inde Android kullanıcıları için yeni seçeneklerin yolda olduğunu söylüyor ve örnek olarak Andy Rubin'in telefonunu gösteriyor.

Essential'ın telefonunun ne zaman tanıtılacağını henüz bilmiyoruz, ancak bizleri etkileyecek yeni bir teknolojiyle gelmesini umuyoruz. Xiaomi'nin piezoelektrik hoparlörlü, ultrasonik yayıcılı Mi Mix'inde olduğu gibi...

Sonraki Haber

Forum