Animoto, Facebook fotolarından video yapıyor

Facebook'taki fotoğraflarınızı video haline getirmeye ne dersiniz? İşte bunun en kolay yolu!

Facebook fotoğraflarını videolu slayt gösterilerine dönüştüren uygulama Animoto, yeni bir işlevle gücüne güç kattı: "Best of" işlevi ile Animoto, profilinzdeki yılın en popüler fotoğraflarını temel alan videolar oluşturabiliyor.

Facebook'un Open Graph özelliklerinden faydalanan işlev, fotoğrafları onlara yapılan yorum, beğenme ve etiketlenen kişi sayısına göre alıp almayacağına karar veriyor. Hazırlanan videolar müzik ve çeşitli metin içerebiliyor. Animoto CEO'su Brad Jefferson, sonuç olarak 2012'ye ait en hatırlamaya değer anlardan oluşan bir video ortaya çıkardıklarını söylüyor.

Facebook da daha önce Timeline Movie Maker adında benzer bir uygulama yayınlamıştı. Timeline uygulaması daha sinematik bir video ortaya çıkarsa da onu metinlerle özelleştiremiyordunuz.

Merkezi New York'da bulunan Animato'nun 60 çalışanı bulunuyor ve 2006'dan bu yana 30 milyon video oluşturmuş. Hizmet ile 30 saniyelik videoları ücretsiz oluşturmanız mümkün. Daha uzun videolar için bir üyelik ücreti ödemeniz gerekiyor.

Sonraki Haber

Forum