Apple iyilik yapayım dedi, öfke topladı!

Apple'ın yılbaşında dağıttığı bedava uygulamalar, bazı kullanıcıların keyfini fena kaçırdı!

Apple, yeni yılbaşı uygulamasında tüm kullanıcıları aynı anda mutlu edememenin zorluğunu yaşıyor. 26 Aralık'tan 6 Ocak'a kadar iOS sahiplerine hediye uygulamalar dağıtan 12 Days of Gifts uygulaması, bazı kullanıcılar tarafından yerden yere vuruldu.

Örneğin ikinci günün gece yarısında kalkıp uygulamayı açtığınızda, ücretsiz bir TV dizisinin size hediye edildiğini görüyorsunuz. Ancak "View Gift" düğmesine dokunulduğunda tüm seriyi pahalı bir fiyata satın almanızı sağlayan "satın al" düğmesi kafaları karıştırmış bulunuyor. Aslında ekranı biraz aşağı kaydırdığınızda bölümleri tek tek, ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz. Durumun kafa karıştırıcı olduğunu fark eden Apple, TV dizisini sabaha karşı ücretsiz bir oyunla değiştirmişti.

Apple'ın yanı sıra uygulama geliştiricileri de kullanıcıların öfkesinden nasibini aldı. Örneğin bugünün ücretsiz uygulaması, çocuklara yönelik bir oyun olan Toca House. Ancak oyundaki demografikten memnun olmayan bazı kullanıcılar, oyuna App Store'da olumsuz yorumlar bırakmış durumdalar. Bir yorumcu "Apple, Noel'imi mahvediyor" derken bir başka yorumcu "Bu uygulamayı sildim. iTunes 12 gün hediyeleri her gün daha da kötüleşiyor."

Kullanıcıların belki de beklentilerini biraz azaltıp, her hediyenin zevklerine uymayabileceğini anlamaları gerekiyor.

Sonraki Haber

Forum