ASRock'dan overclock meraklılarına

Anakart üreticilerinden ASRock, overclock destekli yeni anakartını ortaya çıkardı!

Dünyanın önde gelen 3 anakart üreticisinden biri kabul edilen ve son yılların öne çıkan başarılı anakart markası ASRock, Z77 OC Formula adını verdiği yeni hız aşırtma serisi odaklı ilk anakartını duyurdu. Taiwan'lı ve dünyanın önde gelen hız aşırtmacılarından Nick Shih'in özel olarak dizayn ettiği anakart, hız aşırtma ve üst düzey teknoloji meraklılarına ilgili tüm teknoloji ve özellikleri sunacak şekilde özel olarak dizayn edilmiş. Tüm hız aşırtma olanakları ve her yönden anakartı en yüksek performans ile kontrol imkanı sunulan kart, çok detaylı ve özellikli kart olma iddiasında.

Hız aşırtma için en önemli nokta, anakartın mümkün olduğu kadar kaliteli bileşenlerle yapılandırılmış olmasıdır. Bu sayede anakart üzerindeki limitler  üst düzeye çıkarılabilir. ASRock OC Formula en kaliteli bileşenlerle hız aşırtmada yüksek performans ve yüksek sonuçlar almak için yapılandırılmış.

ASRock Z77 OC Formula üzerinde çok özel 3 Kit

Z77 OC Formula CEB formatındaki boyutları ile oldukça geniş bir anakart ve anakart üzerinde en uç hız aşırtma isteklerini karşılayabilmek için 3 farklı ve yararlı kit bulunuyor.

ASRock Z77 OC Formula, gerçek donanım meraklıları için çok özel bir anakart ve çok limitli adetlerde Türkiye'de, kaliteli ve kullanıcı dostu Çizgi Elektronik teknik servisi garantisi ile Türk kullanıcısına sunulmaktadır. Anakart, Teknobiyotik.com websitesi üzerinden 289USD+KDV lik fiyatı ile satın alınabilir.

Sonraki Haber

Forum