ASUS CES 2024 kapsamında iki sanal lansman gerçekleştirecek

ASUS, CES 2024 kapsamında gerçekleştireceği iki sanal lansman ile hem yapay zeka destekli teknolojilerini hem de oyunculara özel geliştirdiği yeni cihazlarını tanıtmayı planlıyor.

ASUS, dünyanın önde gelen tüketici elektroniği fuarı CES 2024 kapsamında gerçekleştireceği “In Search of Incredible: Transcendence” sanal lansmanında yeni cihazlarını görücüye çıkaracak. 9 Ocak 2024 tarihinde gerçekleşecek çevrimiçi etkinlikte; daha sürdürülebilir bir geleceğe erişebilmek için yapılan çalışmalara, yapay zeka kapsamında atılan adımlara ve ASUS'un tüm ürün portfolyosunu kapsayan yeniliklere değinilmesi planlanıyor. Aynı zamanda; içerik oluşturucu, tüketici ve kurumsal dizüstü bilgisayar, masaüstü bilgisayarlar, monitörler gibi birçok farklı kategorinin dahil olduğu yeni ASUS ürünlerinin duyurusu da yapılacak.

ASUS, ürettiği ve CES 2024 Fuarı’na getireceği farklı kategorilerdeki çeşitli cihazlarıyla, teknoloji sektörünün çalışmalarının çevre dostu bir gelecek için olan önemini vurgulamayı hedefliyor. Ayrıca etkinlikte, ASUS ve Intel’in uzun süreli iş birliğinden doğan ilk dalga ASUS NUC PC ve mini PC’ler de CES 2024’te görücüye çıkacak.

ASUS’un “In Search of Incredible: Transcendence” sanal lansmanı 9 Ocak'ta bu linkten ulaşılabilir olacak.

Öte yandan ASUS, oyunculara özel ROG serisine ait yeni dizüstü bilgisayarlarını, monitörlerini ve bilgisayar çevre donanımlarını “For Those Who Dare: Transcendence” adındaki sanal lansman ile sergilemeyi planlıyor. Tanıtılacak modeller arasında, yeni ROG Zephyrus dizüstü bilgisayarlar ve ROG Phone 8 gibi birçok ürün mevcut.

Ayrıca canlı yayında bir hediye kampanyası da gerçekleştirilecek. Bu kampanya dahilinde dağıtılacak ödüller arasında, markanın yeni el konsolu ROG Ally de bulunuyor. ASUS'un belirttiğine göre, canlı yayın üzerinden gerçekleşecek etkinlikte her dakika başında bir ROG Ally hediye edilecek.

ASUS ROG’un yeni ürünlerini sergileyeceği sanal lansmana ise 8 Ocak'ta bu linkten ulaşılabilecek. 

Sonraki Haber

Forum