Asus'tan Pro oyunculara 180Hz'lik monitör!

Asus, yeni monitörü ROG Swift PG248Q'da tazeleme hızı çıtasını 180Hz'e kadar yükseltti!

Asus, Republic of Gamers ailesinde yeni bir model daha kazandırdı. ROG monitörleriyle oyuncuların büyük beğenisini kazanan Asus, bu ürün koluna yeni 24 inç boyutunda panele sahip ve 1ms tepki süresiyle de hızlı oyun performansı sunan ROG Swift PG248Q'yu ekledi. Ancak bu modelin ilginç bir özelliği var...

ROG Swift PG248Q, Full HD görüntü üretiyor ve kuşkusuz bir önceki Swift PG278Q modeli gibi Nvidia'nın G-Sync teknolojisini kullanıyor. Bilindiği gibi G-Sync ile beraber monitörün tazeleme hızı 144Hz'lere çekilebiliyor. Bu yolu yeni monitör modelinde de izleyen Asus, farklı olarak ROG Swift PG248Q'da bunu daha çekici hale getirmiş.

Tazeleme hızına hız aşırtma uygulayabilen ROG Swift PG248Q, böylece 144Hz değerini 180Hz'e taşıyabiliyor. Bu da grafik kartınızdan daha yüksek performans, oyunlardan ise daha keyif alabilmenizi sağlayacak bir etken.

Bunu monitörüne GamePlus tuşu ile getiren Asus, profesyonel oyuncuların büyük ilgisini çekecek gibi görünüyor. Her oyun türüne özel seçenekleri bu tuş vasıtasıyla modlayabilen Asus, böylece monitörün optimize edilmesine imkan tanıyor. RTS, RPG, FPS ve yarış gibi türler için özel olarak ayarlanabilen monitör, ayrıca fazlasıyla da ergonomik. Monitörün ekranını rahatlıkla sağa sola öne arkaya yatırabiliyor, yüksekliğini ayarlayabiliyorsunuz. Son olarak yeni ROG Swift PG248Q'nun bir çift USB 3.0, DisplayPort 1.2 ve HDMI portlarına sahip olduğunu da söyleyelim.

Asus ROG Swift PG248Q'nun bu ay itibariyle 530 Dolar'dan piyasaya girmesi bekleniyor.

Sonraki Haber

Forum