Avustralya Merkezli Fintech Block Earner, Türkiye Pazarına Giriş Yapıyor

Avustralya merkezli fintech Block Earner, Türkiye pazarına girerek yüzde 6'ya varan getiriler vadediyor.

Kripto sektöründe piyasalar her ne kadar yukarı yönlü hareket etmese de gelişim tüm hızıyla devam ediyor. Yeni projeler büyük yatırımlar almaya devam ederken Türkiye pazarına giren proje ve şirketlerin sayısı hızla artıyor. Bu şirketlerden birisi olan Block Earner ise  ABD Doları tabanlı USDC, altın rezervi tabanlı Paxos Gold ve diğer kripto varlıklarına yatırım yaparak blockchain finans üzerinden yüzde 6’ya varan getiri kazanma vadinde bulunuyor.

Kripto varlıkların aşırı volatiliteli yapısından uzak kalarak kullanıcıları Blockchain teknolojisinin nimetlerinden yararlandırmayı amaçlayan Block Earner, bir yatırım platformu olarak karşımıza çıkıyor. 

Türkiye'ye de hızlı bir giriş yapan Block Earner'ın Kurucu Ortağı Çağlayan Karaboğa şunları kaydetti:

"Block Earner, geleneksel finansal alternatiflere kıyasla blockchain teknolojisinin avantajları ile daha yüksek getiri elde etmenizi sağlayan bir yatırım aracıdır. Basit bir arayüz aracılığıyla, Block Earner kullanıcıları hesaplarına birkaç dakika içinde TL yatırabilir ve bunlar daha sonra ABD doları ile birebir sabitlenmiş, düzenlenmiş ve rutin olarak denetlenen bir dijital sabit para olan USDC’ye dönüştürülür. Kullanıcılar USDC ile ilgili teknik bilgi gerekmeksizin block finansa veya merkeziyetsiz finans (DeFi)’ın lider uygulamaları Aave, Compound’a direkt erişim sağlayarak yüzde 6’ya varan getiri kazanabilirler"

Bu haber Chip Online ve BTCHaber işbirliği ile hazırlanmıştır. 
Sonraki Haber

Forum