Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da 3G'de

Başbakan Erdoğan, Ulaştırma Bakanı ve TRT spikeri 3G'nin sunduğu görüntülü konuşmayı denediler..

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ile 3G vasıtasıyla görüntülü görüşme yaptı. İşte görüşmeden bir diyalog:

Binali Yıldırım: "Vatandaşlarla beraber şu anda 3. nesil görüntülü telefonun ilk konuşmasını sizlerle gerçekleştiriyoruz."

Recep Tayyip Erdoğan: "Ben de bu başarıdan dolayı sizleri kutluyor, tebrik ediyorum. Bu başarıyı halkımızın arasında yaşamak bizleri ayrıca memnun ediyor. Temenni ediyorum ki, bir an önce halkımın elinde bu telefonlarla uzağı yakına getirmek, evine getirmek, bizim için iktidarımız için ayrı bir mutluluk kaynağı olacak. Ülkemize hayırlı olsun diyorum.

Böyle bir imkanı yakalamak ve teknolojinin böyle bir noktaya gelmesi, bu tür hasretlerimizi giderme noktasında atılmış bir adım olarak gerçekten dünyamızı çok daha zenginleştirecek." dedi.

TRT Ana Haber Bülteni'ne tatilini geçirdiği Antalya'dan katılan Başbakan Erdoğan, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ve TRT spikeri Fulin Yıldırımkaya ile 3G aracılığıyla görüştü. Başbakan Bakanlarla görüntülü görüşme imkanını kullanacağını şöyle belirtti: "Bu görüşmeler esnasında bana iletmeleri gereken bazı konular olabilir. Bu konuları görüntülü olarak iletmeleri gerektiğinde bunu mobil telefon aracılığıyla gerçekleştirme fırsatı bulacağım." Yakınlarıyla eşi ve çocuklarıyla da 3G kullanarak görüşmeler yapacağını belirten Başbakan Erdoğan, 3G ile görüntülü konuşma imkanından oldukça memnun kalmıştı. Bu memnuniyet fotoğraflara da yansıdı.

CHIP Online notu: 3G hakkında bilmek istediğiniz her şey hazırladığımız özel dosyada sizleri bekliyor!

Hangi 3G telefonu tercih etmeli? İşte şu anda en çok ilgi gören 3G telefonlar...

Sonraki Haber

Forum