Beklenen oyun sadece tek bir günde 1 milyonluk satışı geçti

Pek çok oyun severin heyecanla beklediği oyun Manor Lords, piyasaya çıkışının üzerinden sadece tek bir gün geçse de, önemli bir satış başarısına ulaşmayı bildi.

Daha piyasaya sürülmeden üç milyondan fazla Steam kullanıcısı tarafından istek listesine eklenen bir oyundan bekleyebileceğiniz gibi Manor Lords, erken erişim sürümüyle piyasaya sürüldüğünde muazzam bir başarı yakaladı.

Oyunun yayıncısı Hooded Horse’un resmi X hesabı, cumartesi günü yaptığı paylaşımda Manor Lords’un yalnızca bir gün önce, 26 Nisan Cuma günü piyasaya sürülmesinden itibaren bir milyonun üzerinde sattığını açıkladı.

Greg Styczeń adlı tek kişinin geliştirdiği tarihsel şehir kurma oyunu, erken erişim oyunu olarak yayınlandığı anda Steam satış listelerinde üst sıralara yükseldi. Ayrıca oyun, neredeyse 200 bine yakın aynı anda online oyuncuya ulaşmayı da başardı.

Manor Lords aynı zamanda Epic Games Store satış listelerinde de üst sıralarda yer alıyor ve GoG.com’da da geçtiğimiz hafta sonu başında zirveye yerleştikten sonra ikinci sıraya gerilemiş olsa da üst sıralardaki yerini koruyor. Microsoft’un PC Game Pass ve Xbox Game Pass Ultimate aboneleri için de hiçbir ek ücret ödemeden sunuluyor. Oyunu Steam’den satın aldıysanız veya PC Game Pass aboneliğiniz varsa, Nvidia GeForce Now bulut oyun hizmetinde de oynayabiliyorsunuz.

Manor Lords’un ülkemiz için Steam üzerinde satış fiyatı 19,99 dolar olarak belirlendi ancak 10 Mayıs’a kadar indirimli olarak, 14,99 dolara satışa sunuluyor. Ayrıca Hooded Horse’un CEO’su Tim Bender, Steam üzerinde yaptığı bir paylaşımda, %25’lik bu indirimleri sıklıkla uygulayacaklarını ve şu anda ekonomik sıkıntı çeken veya henüz oyunu almak istediğinden emin olmayan kişilerin bu oyunu daha sonra da alabilmeleri için birçok fırsat sunacaklarını söyledi.

Sonraki Haber

Forum