Benzersiz bir mobil deneyim

Samsung S8500 Wave ile hayat gördüğünüzden çok daha fazla! İşte benzersiz deneyim...

Samsung Wave Türkiye'de
Benzersiz bir mobil deneyim yaşatan Samsung S8500 Wave, üstün ekran deneyimi sunan SUPER AMOLED ekranı, yenilikçi Bada platformu ve çarpıcı tasarımı ile, akıllı telefonlar dünyasında devrim yaratacak.

Samsung S8500 Wave ile Hayat Gördüğünden Çok Daha Fazla

Dünyanın lider cep telefonu üreticilerinden Samsung Electronics akıllı telefon deneyimine yepyeni bir boyut kazandıracak olan yeni cep telefonu Samsung S8500 Wave'i Türkiye pazarına sunduğunu açıkladı.

SUPER AMOLED ekran
Samsung S8500 Wave'in görüntüyü canlandıran SUPER AMOLED 3.3 inçlik ekranı ve kişiselleştirebilir TouchWiz 3.0 Kullanıcı Arayüzü ile dikkatleri üzerine çekiyor. SUPER AMOLED özelliği ile akıllı telefonlar arasında rakipsiz bir ekran deneyimi sunarak, görmenin inanmak olduğunu gösteriyor. Yüksek hızda çalışan CPU'su aynı anda birden fazla işlem yapılmasını ve uygulamaların hızlı ve sorunsuz kullanılmasını mümkün kılarak, size her an eşlik ediyor.

Daha fazla bilgi için;
www.hayatgordugundenfazladir.com

Sosyal ağlarda takip etmek için:

A D V E R T O R I A L

Yüksek grafik performans

1 GHz işlemci
Varolan en iyi grafik performansa sahip Samsung Wave, üstün 1GHz'lik işlemciye sahip. Bu işlemcinin hızı sayesinde inanılmaz derecede hızlı tepki veren dokunmatik ekran kullanıcı arayüzüne, kullanışlı ve daha da önemlisi 3D, hafıza-yoğunluklu grafik ve video performansına sahip. Flash video desteği ve multi-touch yakınlaştırma/uzaklaştırma, Wi-Fi 80211n ve 3G hızlı bağlantı seçenekleri ile eşsiz internet deneyimi sunuyor.

Social Hub
Social Hub desteği sayesinde kişiselleştirilebilen menüsü ve ana sayfası kullanıcılara sınırsız seçenekler sunuyor. Sosyal ağ sitelerine her an ulaşabilme arzusunda olanlar için, cihaz kullanıcılarının ana sayfanın düzenlemesini Twitter ve Facebook gibi sosyal şebeke hizmetine giriş yapılabilmesi için değiştirmelerine izin veriyor. Müzikseverler için ana sayfa kullanımlı bir medya çalara dönüştürülebiliyor, bol bol fotoğraf çekip paylaşanlar ise, ana sayfayı sevdikleri görüntüleri gösterebilecek şekilde düzenleyebiliyorlar. Kullanıcılar uygulamalarına tek bir ekrandan anında giriş yapabilmak için öncelik sırasına koyma ve toplama özelliğine sahip olan Hızlı Panel (Quick Panel)'den yararlanabiliyorlar.

Sosyal ağlarda takip etmek için:

A D V E R T O R I A L

Uygulama desteği

HD video kayıt
DivX ve Xvid için çoklu kodek desteği, ve 5.1 kanal ses sistemi desteği Samsung Wave'i kişisel eğlence sistemine dönüştürüyor. Wave'in HD video kaydetme, oynatma ve paylaşma özellikleri sayesinde kusursuz bir cihaz haline geliyor.


Samsung Apps
Ayrıca kullanıcılarının Samsung Apps'ten kolay bir biçimde bir çok uygulama indirmesini sağlayan Samsung'un bada platformu; bol miktarda oyun, eğlence, sağlık/yaşam, haber, başvuru ve yardımcı uygulamalara kullanıcıların anında ulaşmasını mümkün kılıyor. Samsung Apps'in yerel uygulamalarla zenginleşmeye devam eden içeriği ile kullanıcılar; Anadolu Ajansı'ndan Spor, Finans, Milli Piyango ve Haberler uygulamalarının yanı sıra, Ekolay, Internethaber, Internetspor, Arabam.com, Anneoluncanladim, Uçuş Rehberi uygulamalarına erişebiliyor.

Sosyal ağlarda takip etmek için:

A D V E R T O R I A L

Sonraki Haber

Forum