Bir talihli Microsoft'tan Vespa GTS kazandı

Microsoft Türkiye'nin, "Sizin potansiyeliniz, Bizim tutkumuz" kampanyasının kazananı belli oldu

Hikayesini www.seninhikayen.com'a ekledi Microsoft'tan Vespa GTS 250 kazandı.
Kampanya kapsamında oluşturulan ve 50 bini aşkın İnternet kullanıcısının ziyaret ettiği www.seninhikayen.com sitesinde 3 ay süren oylama sonucunda en çok oyu toplayarak "Senin Hikayen"in birincisi olan Serdar Bayındır bir adet Vespa GTS 250 kazandı.

Microsoft Türkiye'nin, kullanıcılarının potansiyellerini gerçekleştirme vizyonu çerçevesinde, "Sizin potansiyeliniz. Bizim tutkumuz" sloganıyla başlattığı reklam kampanyası sona erdi. Kampanya süresince www.seninhikayen.com sitesine 50 bini aşkın bireysel ziyaretçinin giriş yaptığını belirten Microsoft Pazarlama Grubu Müdürü Zeynep Göçmen Eryürük, "bu kampanya ile bir kez daha Türk gençlerinin yaratıcı potansiyeline tanıklık ettik" dedi.

"Sizin potansiyeliniz. Bizim tutkumuz" kampanyası kapsamında oluşturulan seninhikayen.com web sitesine gençler kendilerini etkileyen, ilgilendiren konularda gerçekleştirdikleri görsel öykülerini yükleyip tüm ziyaretçilerle paylaştılar. Bu öyküler www.seninhikayen.com ziyaretçileri tarafından beğeni seviyesine göre oylandı.

İşte kazanan hikaye!

Kazanan hikayenin resimlerinden bir örnek.

3 ay süren oylama sonucunda birinciliği 7039 oyla İstanbul Gaziosmanpaşa'dan "Hasankeyf" (http://www. seninhikayen.com /ShowCase.aspx? showitem=5ee6127a-f35c-44db-b23d-d055f9b7ab82 ) adlı öyküsü ile katılan Serdar Bayındır kazandı. Bayındır, kendisine sunulan yarışma birincilik ödülleri olan Vespa GTS 250, Amerika-New York gezisi ya da yurtdışında dil eğitimi seçeneklerinden, Vespa GTS 250'yi tercih etti.

HASANKEYF
Kayalara oyulmuş 5000 mağarasıyla, dünyanın ilk ve tek açılır kapanır taş köprüsüyle, sarp kayalar üstüne kurulan şehir... Türkiye'nin doğası ve tarihi bir bütün olarak korunmuş harika bir ortaçağ kenti olan Hasankeyf'i sizlere anlatacağım Geçen yıl bir arkadaşımızın ısrarıyla yolumuz Hasankeyf'e düştü. Bu kadar güzel olabileceğini düşünmemiştim doğrusu Yerleşim tarihi Roma ve Bizans devirlerine kadar inen Hasankeyf Artuklu, Eyyubi, Akkoyunlu egemenliğindeki parlak dönemlerinden kalan yapılarıyla tarihi ve kültürel değerleri bir arada günümüze kadar koruyabilen ender ortaçağ kentlerinden biri. Güneşin batmasıyla birlikte Dicle'nin sularına vuran ay ışığı eşliğinde evimize dönerken gördüğüm bu güzelliklere sahip çıkan bir nesle emanet etmek ümidini yüreğimde taşıyordum. Bir yanımda Raman dağları, bir yanımda Midyat dağları işte Hasankeyf'in sessiz çığlığı

Ayrıca kampanya kapsamında, her hafta sonunda en çok oy ortalamasına sahip olan öykü sahiplerine ise HTC touch telefon hediye edildi. Bu çerçevede; Müzeyyen Buğdaylı, İsmail Akçam, Erdal Yeşilyurt, Hasan Ali Bilen, Erkan Akkoyun, Enver Salmanoğlu, Jale Demirağ, Eyüp Saka, Zefer Durak, Ümit Çetinkaya ve Yusuf Duruş HTC touch kazananlar oldular.

Sonraki Haber

Forum