Canlı yayın: Samsung Galaxy S24 serisi tanıtılıyor

Samsung’un Galaxy S24 serisini tanıtacağı Unpacked etkinliğini canlı olarak izlemek istiyorsanız doğru yerdesiniz…

Samsung’un Galaxy S24 serisini tanıtacağı yılın ilk Unpacked etkinliği Türkiye saati ile 21.00’de başlıyor. Android telefonlar konusunda Dünya lideri olan Koreli şirket, her yıl olduğu gibi bu yıl da üç yeni Galaxy S telefon tanıtacak.

Standart Galaxy S24 ve Galaxy S24 Plus, yine serinin daha uygun fiyatlı modelleri olacak. Galaxy S24 Ultra ise, Samsung’un bu seneki amiral gemisi telefonu olarak karşımıza çıkacak. Bugüne dek çok sayıda sızıntı ortaya çıktı ve açıkçası tanıtılacak telefonların pek çok özelliğini şimdiden biliyoruz. Örneğin Galaxy S24 ve Galaxy S24 Plus’ın bazı bölgelerde Exynos, bazı bölgelerde Snapdragon işlemci ile geleceğine kesin gözüyle bakılıyor. Galaxy S24 Plus’ta ise, tüm bölgeler için Snapdragon 8 Gen 3’ün kullanılması bekleniyor.

Ayrıca Galaxy S24, Samsung’un açıklamalarına da bakılırsa, ilk yapay zeka telefonu olacak. Galaxy S24 serisinin beklenen en heyecan verici özelliklerini buradaki haberimizde sizlerle paylaşmıştık.

Artık sırada Galaxy S24 serisinin resmi tanıtımını izlemek var. Saatler 21.00’i gösterdiğinde, hemen yukarıdaki videodan Unpacked etkinliğini canlı olarak izleyebilirsiniz. İyi seyirler…

Sonraki Haber

Forum