Casper, yeni kavisli monitörlerini duyurdu

Casper, kavisli ekranlara sahip Excalibur 23.8”, Excalibur 27” ve Excalibur 31.5” monitörini duyurdu. İşte duyurulan monitörleri tüm özellikleri...

Casper, tasarım dünyasının profesyonelleri ve oyun tutkunları için tasarladığı farklı boyutlardaki Excalibur monitörlerini duyurdu.

Excalibur 23.8” ve Excalibur 27”, 200 Hz ekran yenileme hızıyla öne çıkarken, daha geniş bir ekrana ihtiyaç duyan kullanıcılar için üretilen Excalibur 31.5”, 240 Hz yenileme hızı, 1ms tepki süresi ve HDR 10 desteğiyle öne çıkıyor.

Monitörlerin ortak özellikleri arasında, 16.7 milyon renk skalası, 3000:1 kontrast oranı ve 300 NIT parlaklık değeri bulunuyor. Ayrıca tüm monitörler AMD FreeSync ve NVIDIA G-SYNC teknolojileriyle donatılmış durumda. Ek olarak göz sağlığı için zararlı ışınları engelleyen düşük mavi ışık teknolojisine (Low Blue Light) ve Anti Flickering titreme önleme özelliğine sahipler. 

1500 mm yarıçapa sahip eğim ile tasarlanan Excalibur monitörlerde hem HDMI hem de Display port (DP) bağlantısı mevcut. Tasarım olarak ise 3 kenarı çerçevesiz bir görünüme sahipler.

Sonraki Haber

Forum