Çentik, Galaxy S9'da Nasıl Görünüyor? Deneyin!

Samsung'un gelecekteki telefonları için düşündüğü çentikli tasarım, Galaxy S9'da nasıl görünürdü? Denemenin bir yolu var.

Samsung'un çentikli telefonlar için hazırlık yaptığı artık biliniyor. Galaxy S10'un giriş modelinde bile bir çentik bulunuyor. Firmanın çentikle ilgili farklı fikirleri de var. Bu arada, Android Pie'ın beta sürümünü Galaxy S9 veya S9+'ta deniyorsanız, çentikli telefonun neye benzediğini hemen görebilirsiniz.

Galaxy S9'a çentiği taklit etmek için önce geliştirici seçeneklerini etkin hale getirmeniz gerekiyor. Bunun için Ayarlar > Telefon hakkında yolunu izleyin ve Yazılım bilgisi üzerine dokunun. Burada Yapı numarası alanına yedi kez dokunun. Bunun sonuda geliştirici modunun etkinleştiğine dair bir bildirim göreceksiniz.

Şimdi Ayarlar uygulamasının ilk sayfasına gidin ve en aşağı kaydırarak yeni Geliştirici seçenekleri öğesini bulun. Bu menü içinde aşağı kaydırarak Simulate display with cutout seçeneğini bulun. Bu seçeneği kullanarak üç farklı çentikten birini seçin. Çentiksiz görünüme dönmek için "Yok" veya "None" seçeneğine dokunun.

Sonraki Haber

Forum