CHIP Download güncellendi...

Türkiye'nin en hızlı download platformu CHIP Download yeni arabirimi ile karşınızda...

Download şölenine buyurun! CHIP Download hızla büyümeye devam ediyor. Bir milyona yakın kayıtlı kullanıcısı bulunan CHIP Download, kullanıcılardan büyük ilgi görüyor. Hemen her alanda yüzlerce yazılımın yer aldığı ve her gün yenilerinin eklendiği CHIP Download siz değerli okurların da katılımını bekliyor.

CHIP Download'ın her gün güncellenen içeriğine CHIP Online üzerinden kolayca erişmek için her sayfanın üst bölümünde yer alan Download menüsüne tıklamanız yeterli. Bu menüde Download üzerine tıkladığınızda en güncel listeye, kategori isimlerine tıkladığınızda ise o kategorilerdeki en güncel yazılımlara erişebiliyorsunuz.

Sizi bekliyoruz!
Program önerisinden, yazılım açıklamasının İngilizce'den Türkçe'ye çevrilmesi gibi faaliyetlerle edineceğiniz puanlar sayesinde hem CHIP Download adresinde adınızı duyurabilir, hem de düzenlenen yarışmalar sonucu sürpriz hediyeler kazanabilirsiniz.

Yapmanız gereken tek şey buraya girerek bir kullanıcı adı edinmek ve ardından İngilizce açıklamaları gördüğünüz programları Türkçe'ye çevirmek veya yeni programlar önermek. CHIP Download'ı daha yakından tanımak için bu sayfayı da ziyaret edebilirsiniz.

CHIP Online ailesi olarak tüm okurlarımızı CHIP Download'a katılmaya davet ediyoruz. Eğer henüz üye olmadıysanız buraya tıklayarak üyeliğinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Sonraki Haber

Forum