Çok ince ve yüksek performanslı laptop!

Lenovo, Thinkpad sınıfının en ince ve en yüksek performanslı ürününü tanıttı. İşte yeni Thinkpad...

Lenovo, ThinkPad X1'i teknoloji tutkunlarının beğenisine sundu.

ThinkPad X serisinin en yeni ve güçlü üyesi ThinkPad X1, ThinkPad'in yenilikçi mirasından ilham alınarak üretilmiş ve en sert koşullardaki askeri testlerden geçerek en güçlü performansı sunacak şekilde üretilmiş. Zengin işlevsellik ve yapılandırılabilme üzerine kurulu olan ThinkPad X1, kısa ve uzun vadeli maliyetleri aşağı çekerken, çalışanların iş süreçlerinde daha etkin, hızlı ve üretken olmasını sağlıyor.

En ince ThinkPad olan ThinkPad X1, 17 mm'den ince yapısı ile dikkat çekiyor. Bu ultra ince yapıya karşın, Lenovo'nun daha büyük boyutlu 14 ve 15 inç'lik dizüstü bilgisayarlarında bulunan İkinci Nesil Intel Core i3, i5 ve i7 güçlü işlemciler, bu bilgisayarda kullanılıyor.

ThinkPad X1'in en dikkat çekici özelilklerinden biri de, ekranında, sertlik ve çizilmelere karşı olağanüstü dayanıklı ve sağlam yapısı ile Corning Gorilla Glass kullanılması.

İşletmelere uygun yenilikler sunuyor

Lenovo, işletmelere uygun yenilikler sunuyor

Lenovo'nun ThinkPad dizüstü bilgisayarları, pek çok konuda, temel iş gereksinimlerini karşılayabilen yeniliklere sahip olarak üretildi. Bu özellikler arasında, video ve sesli görüşme, kurumsal yönetim ve kolay kullanım deneyimi önem kazanıyor.

İsteğe bağlı olan geniş bantlı mobil 720p kamerası, yüksek duyarlılıklı mikrofonları ve geliştirilmiş arama modları ile ThinkPad X1, net görüntü sunan video çağrılarına olanak sağlıyor. Tüm bunların yanı sıra, yine isteğe bağlı Intel vPro teknolojisinin getirdiği sağlam güvenlik düzeyleri, uzaktan yönetim desteğine sahip şifreli disk sürücüleri, çalıştırma ve kimlik doğrulama için tek dokunuş ile çalışan parmak izi okuyucusu da ThinkPad X1'de mevcut bulunuyor.

Ayrıca, Lenovo dizüstü bilgisayarlarda bulunan, çabuk ve kolay kapanıp açılmayı sağlayan Windows 7 Lenovo Enhanced Experience 2,0, Thinkpad X1 için de geçerli bir özellik olarak karşımıza çıkıyor. Bu özel sertifikasyon sayesinde, Lenovo kullanıcıları, dizüstü bilgisayarlarını normal bir Windows 7 sistemli bilgisayara göre ortalama 20 saniye daha kısa sürede başlatabiliyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Sonraki Haber

Forum