Çöl rüzgarı bu kez Türkiye' ye ulaştı

Çöl rüzgarı bu kez Türkiye' ye ulaştı. Nokia, doğadan esinlenen Nokia 8800 Sirocco Edition'ı tanıttı

Nokia, yeni koleksiyonunu 22 Kasım akşamı düzenlediği bir kokteyl ile Türk kullanıcısına tanıttı. Adını Sahra Çölü'ndeki güçlü bir rüzgardan alan Sirocco Edition, çölün sıcak ve kuru havası, Akdeniz'in serin ve nemli havasıyla buluşunca ortaya çıkan Sirocco rüzgarları, farklı özelliklerin birleşmesini ve direnci simgeliyor.

Çarpıcı görüntüsü, doğanın gücünden esinleniyor; paslanmaz çelikten yapılmış parlak yüzey ve çizilmeyen ekran sayesinde bu algı daha da güçlendiriliyor. Nokia 8800 Sirocco Edition'da açık ve koyu renkler bir arada bulunuyor. Açık renkler sıcak ve kuru havayı, koyu renkler ise serin ve nemli havayı simgeliyor.

Nokia 8800 Sirocco Edition paslanmaz çelik bir yapıyla teknolojinin standartlarını zorluyor. Üründe standart olarak Bluetooth kulaklık bulunuyor. Paslanmaz çelikten yapılmış olan bu özel kulaklık, cep telefonunun tasarımına kusursuz uyum sağlıyor.

Daha çok yüksek gelir düzeyine sahip kullanıcı kesimi için özel olarak tasarlanan bu özel telefona sahip olmak için en az 1000 Euro' yu gözden çıkartmak gerekiyor.

Sonraki Haber

Forum