Crysis 2: Baş ağrıtan hatalar...

Crytek'in başı, Crysis 2'nin piyasaya çıkmasına çok az bir zaman işte bu hatalarla dertte...

Crysis ismi demek, artık oyun piyasası için kalite ve bir sonraki adıma geçiş anlamına geliyor. İlk oyunuyla oyun severlere bambaşka bir dünya yaratan serinin, ikinci oyunun beta sürümü geçtiğimiz günlerde Xbox 360 kullanıcılarının beğenisine sunuldu.

Nitekim kullanıcılardan gelen tepkiler hiç de olumlu yönde olmadı. Sebebiyse beta sürümde ortaya çıkan irili ufaklı hatalar olması oldu. Ufak hatalar olmasına rağmen o kadar çok hata şikayeti geldi ki, Crytek oyunun çıkış tarihi olan 22 Mart gününe kadar baya uğraşacağa benziyor.

Şikayetlerin başındaysa vuruş algılama sorunu bulunuyordu. Devamındaysa; latency'nin düzensiz gidiş gelişleri, online bağlantı sorunları ve WiFi kullanımı esnasında meydana gelen düzenli kopmalar yer aldı.

Escapist'den Logan Westbrook'sa durum hakkında şöyle konuştu; "İlginç olan nokta, firmanın son beta testini yaptığında bu hataları nasıl görmeden, böyle bir beta sürüm yayınladığıdır. Eğer Crysis 2 Call of Duty gibi serilerle mücadele etmek istiyorsa, bu hataları en kısa zamanda düzeltmek zorunda. Hele ki günümüzde FPS oyunlarının kalitesine multiplayer opsiyonların karar verdiğini hesaba katarsak, çok daha dikkatli olmalılar."

Sonraki Haber

Forum