DeePoon M2 sanal gözlüğe Exynos desteği

Çalışmak için PC veya telefona ihtiyaç duymayan DeePoon M2'nin içinde, Samsung'dan bir sürpriz var!

Samsung'un Exynos işlemcisi artık yalnızca Güney Koreli şirketin mobil cihazları için özel değil. Güney Koreli teknoloji devi Samsung, Exynos işlemcilerini Meizu ve ZTE gibi diğer Güney Koreli markalara da satmayı zaten planlıyordu. Şimdi bunlar arasına bir yenisi daha eklendi. Samsung'un Exynos yonga seti, Çin menşeli teknoloji şirketi DeePoon'un sanal gerçeklik gözlüklerinde yer alıyor.

DeePoon'un yeni tanıttığı sanal gerçeklik gözlüğünde, Samsung'un Exynos 7420 çipseti yer alıyor. DeePoon M2 olarak lanse edilen VR gözlük, diğer sanal gerçeklik gözlükleri gibi herhangi bir cep telefonuna veya PC'ye ihtiyaç duymuyor.

Üzerinde 5.7 inç boyutunda QHD AMOLED ekran bulunduran cihaz, 96 derecelik görüş alanına sahip. Exynos 7420 yonga setinden güç alan DeePoon M2; 32 GB depolama alanının, 3G LPDDR4 RAM'in, Wi-Fi ac/b/g/n ile Bluetooth 4.0 kablosuz bağlantıların ve 3000 mAh'lik batarya kapasitesinin sahibi. Bu sayede HTC Vive, Oculus Rift ve PlayStation VR gibi bilgisayar ve konsola ihtiyaç duymayan DeePoon M2, öte yandan Samsung Gear VR gibi cep telefonuna da ihtiyaç duymuyor.

Sonraki Haber

Forum