Dijital Xbox One S için artık bir tarih var!

"Tamamen dijital" Xbox One S söylentilerine artık bir de tarih eşlik ediyor!

Sürekli ortaya çıkan söylentiler sayesinde Microsoft'un disksiz bir Xbox One S üzerinde çalıştığını (kod adı Xbox Maverick) biliyorduk. Bu konsolun 2019 yılında sunulacağı tahmin edilse de, şu ana kadar tam olarak ne zaman sunulacağı bilinmiyordu.

Windows Central'ın haberine göre disksiz Xbox One S All-Digital Edition, 7 Mayıs 2019 tarihinde küresel olarak yayımlanacak. Ayrıca dijital konsolun Windows Central tarafından (orijinal kutu görüntüleri temel alınarak) oluşturulan Photoshop görüntüleri de sunulmuş durumda.

Bu görsellerde Xbox One S All-Digital sürümü, orijinal Xbox One S'in disk sürücüsü olmayan, daha standartlaştırılmış bir sürümü gözüküyor. Ayrıca 1TB HDD ve Forza Horizon 3, Sea of Thieves ve Minecraft dijital kodlarıyla beraber paketlenmiş olacağı öneriliyor.

Xbox One S All-Digital Edition, tam olarak adının önerdiği gibi bir ürün: Fiziksel kopyalar yerine sadece dijital indirmeleri kullanan disksiz bir Xbox One S.

Ancak eğer Microsoft'un dijital konsollara geçiş yapmasının fiziksel disklerinizi gereksiz kılacağını düşünüyorsanız endişelenmeyin. Thurrot tarafından geçtiğimiz yıl düzenlenen bir habere göre Microsoft, fiziksel disklerinizi dijital indirmeler ile değiştirebileceğiniz bir "disc-to-digital" (diskten dijitale) programı da sunmayı planlıyor.

Windows Central, yeni konsolun Nisan ayında tanıtılacağını tahmin ediyor. Bu arada bir Microsoft sözcüsü de TechRadar ile yaptığı görüşmede "söylentiler ve tahminler hakkında yorum" yapmadıklarını belirtti...

Sonraki Haber

Forum