Dünyanın ilk çift katmanlı 16x yazıcısı

NEC dünyada ilk kez, 16x DVD-R ve +R medya yazıcısını piyasaya sundu. Yazıcı, aynı zamanda 4x DVD –RW ve +RW özelliklerine de sahip bulunuyor.

ND-3500A piyasadaki pek çok ürün arasından sıyrılarak, tek yüzlü DVD diskte 8,5 GB’a kadar yazarken, hem DVD+, hem de DVD- medyaya 16x hızında yazabilmesiyle büyük bir üstünlük sağlıyor ve bu özellikleriyle dünyada tek olduğu vurgulanıyor.

Diğer DVD kayıt cihazları gibi, CD-R olarak da çalışan NEC 3500’ün bir başka üstün özelliği de bu noktada ortaya çıkmaktadır; birçok DVD yazıcının aksine CD –R medyaya 48x, CD-RW’ye 24x yazabilme yetisine sahip olan bu yazıcı, 16x DVD-ROM ve 48x CD-ROM okuma hızına da sahip. 48x, 24x, 48x’lik performansıyla piyasadaki kendisine en yakın 40x birçok ürüne büyük bir fark atıyor. TSR raporlarına göre dünyada en çok üretilen ve satan marka olarak NEC teknolojik gücünü bu üründe de yansıtmış.

Mevcut 9 farklı medya tipinin tümünü birden destekleyen NEC 3500 üstün performansını burada da ispatlamaktadır. Sadece 1 saatlik DVD video filmini 6 dakikadan daha az bir sürede kaydedebiliyor.

ND-3500A, NEC’in geliştirdiği “HR writing strategy” ve “Active OPC: Optimised Power Control” teknolojileri ile hatasız ve mükemmel bir kayıt performansı sunuyor. ND-3500A’nın bej, siyah ve gümüş renklerinde modelleri mevcut.

Sonraki Haber

Forum