Edge iOS'u artık herkes deneyebilecek!

Microsoft, yaptığı duyuru ile iOS için Edge tarayıcısının artık herkes tarafından denenebileceğini söyledi...

Birkaç gün önce Microsoft, beklenmeyen bir duyuru ile Windows 10'un standart tarayıcısı Microsoft Edge'i Android ve iOS'a getireceğini duyurmuştu. Bu duyurunun ardından Edge iOS kullanımı bazı iPhone sahipleri için açılmıştı ancak artık firma, herkesin Edge iOS ön izlemesi için başvurabildiğini duyurmuş durumda.

Edge tarayıcısı Beta programına katılmak isteyen iOS kullanıcıları ilk ve soy adlarının yanı sıra Apple ID'leri ile başvurularını yapabilmekteler. Bunun ardından da Apple 24 saat içerisinde program için gerekli yönlendirmeleri içeren bir e-posta gönderiyor.

Microsoft yöneticisi Joe Belfiore, Edge'in iOS için genel beta erişilebilirliğini resmi bir Twitter duyurusu ile doğrulamış ve kullanıcıların bu duyuruyu yaygınlaştırmalarını istemiş durumda.

Ayrıca Belfiore, iOS üzerinde Edge'in "yüz milyonlarda" Edge PC kullanıcısı için cihazları arasında kesintisizbir deneyim sağlayacağını da söylemekte. iOS üzerinde tarayıcı, Favoriler, Okuma Listesi ve Okuma Görünümü gibi Windows 10 PC'lerdekilere benzer özellikler sunacak.

Android ve iOS için Edge en başta sadece ABD İngilizcesi dili ile sunulacak olsa da Microsoft, diğer ülke ve diller için desteği de kısa bir süre içerisinde sunacağını söylüyor.

Sonraki Haber

Forum