EFG Bilişim'in yeni 7 inç'lik tableti çıktı

Tam boyutlu USB girişiyle dikkat çeken 7 inç'lik tablet, piyasaya sürüldü! İşte tüm özellikleri

EFG Bilişim Genel Müdürü Gürkan GÖKBAYRAK, 23 Nisan 2012 tarihinden itibaren Smarttab STC12'nin anlaşmalı oldukları tüm satış noktaları ve bayilerde satışına başlanacağını duyurdu. Bilindiği üzere EFG Bilişim ilk modeli olan Smarttab STR10'u Şubat ayında pazara sunmuştu. Smarttab markasının tablet bilgisayar kullanıcıları tarafından çok çabuk benimsendiğini ve beğenildiğini belirten Gürkan GÖKBAYRAK, Smarttab STC12 ile orta seviye tablet bilgisayar sınıfında 1 numara olmayı hedeflediklerini belirtti.

Smarttab STC12 modelini diğer orta seviye 7" tablet bilgisayarlardan ayıran en önemli özellikler Android 4.0 işletim sisteminin kurulu olması, tam boy USB giriş portuna sahip olması, harici 3G modem desteği sağlaması. Diğer hiçbir 7" boyutundaki orta seviye tablet bilgisayarda rastlanmayan tam boy USB giriş portu, birçok USB cihazı herhangi bir dönüştürücüye gerek duymadan kullanmaya imkân veriyor. EFG Bilişim Ürün Müdürü Engin AYDIN, Smarttab STC12'nin ilk aşamada Siyah ve Kırmızı renk kasa seçenekleri ile piyasada olacağını duyurdu.

EFG Bilişim Satış & Pazarlama Direktörü Fikret ÖNER yapmış olduğu açıklamada "Smarttab STC12 orta seviye tablet bilgisayar kullanıcılarının ilk tercihi olacak. Hiç kimse kalite için daha fazlasını ödemek zorunda değil. En yeni teknoloji ve en kullanışlı tablet bilgisayarlar, yine en uygun fiyatla sadece Smarttab'ta olacak." dedi. Ürün Müdürü Engin AYDIN da verdiği demeçte "Smarttab STC12'yi uzun araştırmalar ve incelemeler sonunda ürettik. Tablet bilgisayar kullanıcılarının bir mobil cihazda aradıkları tüm özellikleri, en uygun fiyatla bu modelimizde topladık. Smarttab markası, kısa zamanda en çok tercih edilen yerli marka olacaktır." dedi.

EFG Bilişim, bu yıl Ocak ayında kurularak Şubat ayının sonlarında ilk tablet bilgisayar modeli olan Smarttab STR10'u piyasaya sürmüştü. Çok kısa sürede stoklarının büyük bir kısmını tükettiklerini söyleyen Engin AYDIN, Smarttab'ı tercih eden tüm kullanıcılara teşekkür ederek yeni modelleri Smarttab STC12'nin daha büyük bir etki yaratacağını beklediklerini söyledi. EFG Bilişim yetkilileri, kısa zamanda model sayılarını arttırıp tüm tablet bilgisayar kullanıcılarına hitap etmek istediklerini söylediler.

Sonraki Haber

Forum