Elon Musk, bir kullanıcıya verdiği “minik testis” yanıtı ile yine tepki çekti

Elon Musk’ın Twitter üzerinden yazdığı acayip mesaj ve yanıtlarına bir yenisini daha eklendi. Bir kullanıcıya “minik testislere sahipsin” yazan Musk, bir kez daha şimşekleri üzerine çekti.

Elon Musk, daha fazla nasıl tepki çekebilir desek de bunu yapmanın bir yolunu buluyor. Tesla'nın değeri geçen hafta ve ayda hızla düştü. Birçok haber kaynağı elektrikli araç üreticisinin 2010'da halka açılmasından bu yana rekor düzeydeki en kötü yılını geçirdiğini söylüyor. Twitter’da kaos devam ediyor. Bu aradaysa Musk, Twitter'da her zamanki gibi aktif.

Dünyanın en zengin ikinci kişisi ve beş farklı şirketin sahibi olan Musk, 500 takipçili rastgele bir kullanıcı olan @ElGrecoSF'nin kendisine verdiği yanıta yine çok konuşulacak bir şekilde karşılık verdi.

Musk, ilk tweet’inde pek çok farklı kültürü temsil eden bir figürün, ABD’li diğer bir figüre “beynini yıkıyorlar” dediği ilginç bir resmi yayınladı. Yorum olaraksa “Benim beynim yıkanmadı” yazdı.

@ElGrecoSF hesabının sahibi olan Peter Kacandes ise, Musk’a şu yanıtla karşılık verdi: “Belki değil, ama sen yeni yürümeye başlayan bir çocuğun dürtü kontrolüne sahipsin. Umarım gizli bir planın vardır, ama şu anki haliyle, en büyük internet trolü olmak için gelmiş geçmiş en yüksek parayı sen verdin.

Musk’ın asıl bombası ise bundan sonra geldi. Musk, Kacandes’e “Ve sen de minik testislere sahipsin” cevabını verdi.

Görünüşe bakılırsa Elon Musk, kışkırtıcı tweet’ler atmaya ve diğer kullanıcılara kaba yanıtlarla karşılık vermeye devam edecek. Ama sadece 500 takipçiye sahip bir hesapla tartışmaya girmesini ilk kez gördüğümüz de bir gerçek.

Sonraki Haber

Forum