"En acayip" 40 USB oyuncağı!

USB arabirimini kullanan, dünyanın en acayip 40 cihaz veya oyuncağını bir araya getirdik!

Piyasada pek çok USB cihaz ve oyuncak bulunuyor. Bunların kimileri güzel görünmek dışında hiçbir işe yaramıyor. Kimileriyse gerçekten eksikliği hissedilen görevleri yerine getiriyor, gündelik PC deneyimini baştan tanımlıyor.

Biz de internetin altını üstüne getirdik ve yüzlerce farklı USB oyuncağı arasından en ilgi çekici olan 40 oyuncağı seçtik. Cihazların çoğu ne yazık ki ülkemizde bulunmuyor. Ancak beğendiğiniz cihazı, internet üzerinden, kısa bir araştırma ile yurtdışından sipariş etme şansınız her zaman var.

Şimdi gelin, kimisi çok kullanışlı, kimisi ise sadece sizi eğlendirecek 40 ilginç USB harikasına birlikte göz atmaya başlayalım... Tıklayın...

Speed-Link firmasının ürettiği Competition Pro, her USB cihaz düşkününün ve bilgisayarların hayatımıza girdiği ilk günleri özleyenlerin mutlaka edinmesi gereken bir cihaz. Şu an orijinal cihazın 25. Yıl dönümü nedeniyle üretilmiş altın renkli, özel seri numarası taşıyan bir model satışta. Cihazı aldığınızda orijinal Commodore 64 için üretilmiş olan joysticke tıpa tıp benzeyen bir joystick ve efsanevi Commodore ve Amiga oyunlarıyla dolu bir CD gönderiliyor. CD'de tam tamına 50 klasik oyun bulunuyor. Yaşı yeten kullanıcılar Defender of the Crown, Turrican ve World Championship Soccer gibi efsane oyunları hatırlayacaktır. Bu oyunları yıllar sonra hem de orijinal joystickle oynama fikri bile yeterince cezbedici. Competition Pro, joystick destekleyen güncel oyunlarda da kullanılabiliyor.

Günümüz standartlarına göre değerlendirirsek joystickin hiç konforlu olmadığını söyleyebiliriz. Yani eğer gerçekten sadece joystick olarak kullanacağınız bir araç arıyorsanız başka yere bakmanız gerekecek. Zaten Competition Pro'nun hitap ettiği kullanıcı kitlesi geçmişe özlem duyan, Commodore 64 ve Amiga oyunlarını özleyen yaşını başını almış olanlar. Eğer kullanırken biraz nazik olursanız, uzun yıllar boyunca eğlendirecek, çok hoş bir cihaz.

İşte gerçek bir klasik! Missile Launcher Pan Tilt, üç kısa menzilli roket taşıyan bir roket rampası. Üzerlerinde yumuşak kaplama bulunan roketler hedeflerine zarar vermiyorlar. Cihazla birlikte gelen yazılımla bilgisayarınız bir fırlatma merkezi haline geliyor. Fırlatma açısını ve yönünü belirledikten sonra roketleri ateşliyorsunuz. Gerçek bir fırlatma deneyimi yaşatan ses efektleri sayesinde ofisinizi savaş alanına çevirebilirsiniz.

Ofisinizde canınızı sıkan birileri mi var? O halde açıyı ve yönü belirleyin, roketleri üstlerine yağdırın! Merak etmeyin, roketlerin can yakması neredeyse imkânsız. Yaklaşık 30 avrodan satılan cihazın çok iyi bir hediye olacağını düşünüyoruz.

Sonraki Haber

Forum