En başarısız 4 baştan yaratılan oyun!

Orijinaline göre baştan yaratılan her oyunun muhteşem olduğunu düşünüyorsanız, bir de bunları görün!

Baştan yaratılan oyunların ne kadar harika olabileceğini geçtiğimiz hafta bu yazımızda sizlerle paylaşmıştık. Tomb Raider ve DMC gibi oyunlar, günümüz grafikleri ve teknolojileri ile baştan geliştirilen başarılı yapımlar arasında. Ancak baştan yaratılan oyunlar her zaman bu kadar iyi olmayabiliyor. Hatta bazen orijinalinden çok daha kötü bir oyunla karşı karşıya kalabiliyoruz.

Bu yazımızda ise tekrar hayata döndürülen, ancak orijinalini aratan 4 oyunu seçtik.

Space Raiders (Space Invaders: Invasion Day In Europe)

Space Invaders, şüphesiz oyun tarihinin en önemli arcade yapımları arasında. Ancak 3D dünyada baştan yaratılan tam anlamıyla korkunç görünüyor. Zaten fazlasıyla sıkıcı olan oyunun görselleri de ziyadesiyle kötü. Oyunun Space Invaders'a benzer bir yönünün olmadığını söyleyecek kadar ileri gidebiliriz.

Duke Nukem Forever ve diğer korkunç 2 oyun

"Sonsuza kadar" ismini hak ediyor

Duke Nukem Forever

Gelmiş geçmiş en uzun geliştirme süresi rekorunu kıran oyunun gün ışığını görmesi bile bir mucize gibiydi. Ancak çoğumuz için gün ışığını görmese daha iyi olacaktı. Oyun sizde sadece kötü bir film izliyor hissi bırakmıyor, sizi (kötülüğüyle) güldürüyordu.


Bomberman: Act Zero

Hikayesinden kameralara, powerup'lardan oynanışa her şeyiyle berbat bir oyundu Bomberman: Act Zero. Onu ikinci kez oynamak istemeyeceğiniz kadar kötü olduğunu rahatça söyleyebileceğimiz bu oyun, internette birçok "en kötü" listesine girme şerefini de kazanmıştı.


Shadowrun

Bir RPG oyunu olan Shadowrun'ın başarısız bir FPS olarak geri dönmesi, hayranlarını büyük hayal kırıklığına uğratmıştı. Oynanış olarak belki çok kötü değildi ancak orijinalini aratıyordu. Kimsenin oyunu tutmaması nedeniyle Shadowrun sunucuları, oyun yayınlandıktan kısa bir süre kapatıldı.

Sonraki Haber

Forum