En iyi 5 Media Player eklentisi!

Bambaşka bir Windows Media Player: Bu 5 eklenti ile Media Player'ı tepeden tırnağa yenileyin!

Windows Media Player ile kullanabileceğiniz, hem Windows XP, hem de Windows 7 ile çalışan başarılı uygulamalar var. Bu uygulamalar içerisinden en şık 5 tanesini sizler için bir araya getirdik.

1. Firefox eklentisi

Windows Media Player varyayılan ayar olarak Firefox ile entegre olmak için "Windows Media Player Plug-in Dynamic Link Library" eklentisini kuruyor. pdsplay.dll isimli bir dosya eklentisi ile çalışsa da "Missing plugin" hataları verebiliyor.

Bu sorunu çözmek için yeni bir eklenti geliştirildi: np-mswmp.dll dosyası. Elbette ihtiyacınız olup olmadığını öneceden buradan test edebilirsiniz.

Download: Firefox eklentisi

Sleep Timer

Uyurken dinleyin sonra o kapansın

2. Sleep Timer

Oldukça eski bir eklenti olan Sleep Timer Wİndows XP üzerinde Windows Media Player 11 sürümüyle çalışıyor.

İndirmeden önce ücretsiz kayıt olmanız gerekiyor. Options - Plug-Ins altında Armen Hakıbyan's Sleep Timer adoı altında bulabilirsiniz.

Bu eklentinin menüsünden bilgisayarı ne zaman kapatacğını ve kapatmadan önce isterseniz sesi kapatıp kapatmayacağını ayarlayabilirsiniz.

Download: Sleep Timer

Lyrics Plugin

Sözler ekranda aksın

3. Lyrics Plugin

Müzik aşıkları için çok başarılı bir eklenti. İnternet bağlantısı gerektiriyor ama müzik dinlerken, o parçasının şarkıo sözlerini Now Playing penceresi içerisinde size gösteriyor.

Bu eklenti tam ekran modunda çalışmıyor. Windows Xp ve Wİndows 7 altında çalışan eklentinin Winamp sürümünün de bulunduğunu hatırlatalım.

Başarılı bir alternatif olarak da LyricsSeeker'ı unutmamak gerekiyor.

Download: Lyrics Plugin

Düşük çözünürlüğe çare bu!

Çözünürlük kötü olsa da kalite yükseliyor

4. PixelFusion

İndirilen ya da streaming olarak izlenilen bulanık videolara bir çözüm arıyorsanız, PixelFusion aradığınız eklenti demektir.

Options- Plug-Ins- Video-DSP- Pixelfusion Plugin-Properties arasından ayarlayabilirsiniz. görüntüde kenarları düzelten bu uygulama gözle görünür bir şekilde fark yaratır.

Download: PixelFusion

5. Now Playing

Now Playing sayesinde dinlediğiniz parçaları arkadaşlarınıza gösterebilirsiniz. Bu eklentinin MSN kenarı için çalışanı zaten Windows Media Player içerisinde yer alıyor. Bu eklenti ise dinlediğiniz parçaları Facebook ve Twitter üzerinde paylaşmanızı sağlıyor.

Download: Now Playing

Sonraki Haber

Forum