Eşinin hamile olduğunu Fitbit'ten öğrendi!

Eşinin hamile olduğunu, popüler akıllı bilekliklerden Fitbit sayesinde böyle öğrendi!

Reddit kullanıcılarından David Trinidad'in başından Fitbiit'le ilgili çok ilginç bir olay geçmiş. Eşinin kolundaki Fitbit'e göz attığında kalp atışlarının normalden yüksek olduğunu gören Trinidad, konuyla ilgili Reddit'te bir yazı paylaşmış: "Eşimin kalp atışlarının normalden yüksek olduğunu gördüğümde sensörde bir sorun olduğunu düşündüm; cihazı kalibre etmeyi ve sıfırlamayı denedim fakat herhangi bir değişiklik olmadı. Ayrıca ürünü değiştirmek için müşteri hizmetleriyle de görüştüm," diyerek açtığı konu, sonradan ortaya çıkan gerçekle Fitbit'e farklı bir özellik kazandırmış olabilir.

Bir başka Reddit kullanıcısının, Trinidad'ın mesajını görüp cevap yazmasıyla konu çok geçmeden açıklığa kavuşmuş. Kullanıcının, "Eşinizin kalp atışlarının normalden yüksek seyretmesinin sebebini, stresli günlerden geçmesi veya hamile olması oluşturuyor olabilir," diyerek yazdığı mesajla kafasında ampul yanan Trinidad, hemen akabinde gittikleri doktordan da eşinin hamile olduğunu öğrenmiş. Böylece Fitbit gibi diğer akıllı bilekliklerin de hanımlara ek bir özellik daha sunduğu ortaya çıkmış oluyor.

David Trinidad ve eşi, bu olayın ardından @BabyFitbit adında Twitter ve Instagram hesabı  açmayı da ihmal etmemiş. Mutlu çift, bebekleriyle ilgili bilgileri bu hesaplardan paylaşıyor.

Sonraki Haber

Forum