EuroSoft, Panzer Elite Action oyunu Türkiye’ye get

Türkiye’deki bilgisayar oyunu tutkunlarına birbirinden heyecanlı oyunlar sunan EuroSoft, yepyeni bir stratejik tank savaş oyununu Türkiye’de piyasaya sundu.

Panzer Elite Action 2. Dünya Savaşı’nda üç tank komutanı ve mürettebatının hikayesini anlatıyor. Bu heyecan dolu macera oyunu 75 YTL + KDV fiyatıyla satışa sunuldu.

Panzer Elite Action oyunu dünyanın önemli bilgisayar oyunu üreticilerinden JoWood tarafından üretildi. Piyasaya çıktığında grafik üstünlüğü ve hiç bitmeyen aksiyon özellikleri ile oyun tutkunları tarafından büyük beğeni kazandı ve önemli bir satış başarısı yakaladı. EuroSoft Pazarlama Müdürü Mahmut Karcı, heyecan ve aksiyon arayan oyun severlerin Panzer Elite Action oyunundan büyük keyif alacaklarını belirterek, “2.Dünya Savaşı’nın önemli aşamaları Normandiya çıkarmasından Ren Nehri kıyılarına kadar süren büyük maceraların heyecanı hiç bitmeyecek” dedi.

Panzer Elite Action senaryosu

Alman komutan, Polonya ve Fransa'da çabuk gelen başarının etkisiyle Doğu Cephesine ilerler ve Stalingrad'ı ele geçirerek zaferin eşiğine gelir. Rus komutanla Stalingrad'ın savunmasına umutsuz bir durumda yardım ederken karşılaşıp rüzgarı Almanlar'ın aleyhine çevirirken ve büyük tank muharebesi Kursk'ta savaşırken onunla birlikte ilerleyeceksiniz. Amerikalı komutan savaşa denizden yapılan çıkartma günü Normandiya Beachhead'de katılır. Bocage için mücadele edip Bulge Savaşı'nda Alman saldırısına karşılık verir ve Ren köprüsü zaferine ilerler.

Panzer Elite Action Özellikler

• 2. Dünya Savaşının en zor ve büyük cepheleri Stalingrad'dan Kursk'a, Normandiya Sahillerine kadar 3 farklı kategoride 18 den fazla görevle tank komutalığı.

• Ekibinizin lideri olun ve istediğiniz kadar strateji geliştirin.

• Bu süratli, aksiyon içerikli oyun sizi yapay zekayla kontrol edilen düzinelerce uçak, tanksavar, piyade ve düşman araçları ile savaş alanında bir araya getiriyor.

• 30 tonluk çelik bu araçla binaları ağaçları kısacası çevreyi dümdüz edin.

• Ünlü “ Conquest “ stili ile Multiplayer moduyla 32 den fazla kişinin oynama imkanı, ayrıca farklı tankla sadece sana özgü avantajlar. Komplex takımlar kurma olanağı

• Ayrıca ekstra haritalar ve yeni araçlar yükleyin.

Sonraki Haber

Forum