Evcil Hayvan Dostu Tineco FLOOR ONE S3, CES İnovasyon Ödülü Aldı

Tineco’nun, CES İnovasyon Ödülleri Onur Ödülü'ne layık görülen şarjlı süpürge modeli FLOOR ONE S3, özellikle evcil hayvan bulunan evlerde zorlu kirlerle mücadele ediyor.

Akıllı ev aletleri alanına özel ürünler geliştiren Tineco, ıslak ya da kuru zeminde çalışan, akıllı vakum ve yıkama sistemine sahip şarjlı süpürge modeli FLOOR ONE S3 modelinin CES İnovasyon Ödülleri Onur Ödülü ve Reddot Tasarım Ödülü'ne layık görüldüğünü duyurdu. Akıllı vakum ve yıkama sistemi, hepsi bir arada LED ekranı, kablosuz kullanımı ve yüksek manevra kabiliyeti ile dikkat çeken FLOOR ONE S3, özellikle evcil hayvan bulunan evlerde zorlu kirlerle mücadelede hayvanseverin yardımcısı olmak üzere tasarlanmış.

Geleneksel elektrikli süpürgelerle veya paspaslarla kolay temizlenemeyen kirleri temizleme konusunda etkili çalıştığı iddia edilen FLOOR ONE S3, mutfaklar, banyolar ve her türlü sert zemin yüzeyi için kullanılabiliyor. 35 dakikaya kadar kesintisiz çalışma süresi sunan cihazın üzerinde yer alan LED ekran ile emiş gücü, pil ömrü ve sistem durumu dahil olmak üzere süpürgelerinin performansı takip edebiliyor. Peki, cihazın teknolojisi neye dayanıyor?

FLOOR ONE S3, zeminleri tek seferde otomatik olarak algılama, yıkama ve vakumlama için tescilli iLoop teknolojisinden yararlanıyor. Akıllı vakum ve yıkama sistemi, daha kolay ve derin bir temizlik için emiş gücünü, suyu, temizleme solüsyonlarını ve fırça silindiri hızını gerçek zamanlı olarak algılayarak optimize ediyor, sert zeminleri ise kuru ve lekesiz bir şekilde bırakıyor. 

FLOOR ONE S3 ayrıca kullanıcılara temiz su deposunu doldurmalarını, kirli su deposunu boşaltmalarını veya kendi kendini temizleme döngüsünü çalıştırmalarını hatırlatmak için sesli uyarılarda bulunabiliyor.  Temizlik tamamlandığında ise kendi kendini temizleme özelliği, tek tuşla elektrikli süpürgeyi temiz ve kokusuz tutmak için borularını, fırça silindirini ve diğer temas yüzeylerini tatlı su ve deterjan ile yıkıyor.

Elbette bunlar FLOOR ONE S3'ü geliştiren Tineco'nun iddiası. Önümüzdeki günlerde FLOOR ONE S3 test merkezimize ulaşır ise, ürün hakkında daha detaylı bilgiyi inceleme raporumuzda sizlerle paylaşacağız.

Sonraki Haber

Forum