Fotoğraflarını evinde basmak isteyenler için.

Epson Stylus Photo P50, evde profesyonel kalitede baskı alma olanağı sunuyor.

Epson, yeni yazıcısı Epson Stylus Photo P50'yi Türkiye pazarına sundu. Epson Stylus Photo P50, özellikle kompakt dijital fotoğraf makinesi ve D-SLR kullanıcıları için mükemmel fotoğraf baskı seçeneği olarak öne çıkıyor. 10 x 15cm boyutundaki bir fotoğrafı basması en fazla 12 saniye alan yazıcı, A4 boyutuna kadar geniş, sınırsız fotoğraf basımı yapabiliyor. İçerisine yerleştirilen CD ve DVD üzerine istenilen bir görselle etiket de basabilen Stylus Photo P50, özel fotoğraf kağıdı ile birlikte satılıyor.

Epson Stylus Photo P50 ile 'kırmızı göz' sorununa son!

Epson Stylus Photo P50, fotoğraf çekerken bir kabus haline gelen 'kırmızı göz' sorununa da, çözüm getiriyor. 'Fix red-eye all' butonuna tıklayarak otomatik olarak yok edilebilen kırmızılık, 'image correct' butonundan, manuel olarak da yok edilebiliyor. Kolay görüntüleme kalitesini artırıcı özelliğiyle cihaz, Easy Photo Print yazılımına sahip.

Hatıralarınızı 200 yıl saklayın

Epson Claria Fotoğraf Mürekkebi sayesinde hatıraları 200 yıl saklama özelliği...

Yüksek çözünürlük ve dye bazlı Epson Claria Fotoğraf Mürekkebi sayesinde, bir çerçevede 98 yıl ya da bir fotoğraf albümünde 200 yıl boyunca saklanabilen sonuçlar sunan yazıcı, laboratuar kalitesinden daha üst düzeyde baskı yapıyor. Fotoğraf severlerin yakından takip ettiği son model D-SLR ve kompakt fotoğraf makineleri için ideal bir ürün olan Stylus Photo P50, ödül alan Micro Piezo yazıcı kafa teknolojisine sahiptir..

Evde yapılan baskılarda bile profesyonel sonuçlar elde etmek için, cihazın özelliklerinin yanı sıra kullanılan kağıdın da önemine inanan Epson, yazıcının kendi kutusunda Epson Fotoğraf Kâğıdı sunuyor ve kuşe kağıdı yerine fotoğraf kağıdı kullanılmasını tavsiye ediyor. Yazıcı aynı zamanda, parlak kâğıt üzerine fotoğraf baskısı ve beyaz yüzey olmaksızın, kenar boşluksuz baskı elde etmek için de farklı ayar seçenekleri sunuyor. Ayrıca yazıcı, CD ve DVD üzerine direkt baskı imkanına sahip..

Metin ve fotoğraflı metin dokümanlarında da mükemmel sonuç

Metin dokümanlarının basımında da kolaylıkla kullanılabilen Epson Stylus Photo P50, text mode (metin modu), yüksek kaliteli fotoğraf içeren metin dokümanları için 'text & image' (metin & fotoğraf) seçilerek, yüksek kalitede sonuçlar elde edilebiliyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Sonraki Haber

Forum